Orrmandula műtét után mit adtatok az orvosnak? Adtatok valamit egyáltalán?
Figyelt kérdés
Pld. pénzt (ha igen mennyit), italt, édességet, mit? Mit szokás? Fővárosi kórház. Köszi aki ír.2013. febr. 24. 14:38
1/10 anonim válasza:
Nálunk nem mandula, hanem nyelvfék műtét volt, mi nem adtunk semmit a dokinak. Megköszöntük szépen:)
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. :) Még sose voltunk kórházba, sose kerültem ilyen (hálapénzes) szituációba, és nagyon nem tudom, mi a "szokás".
2013. febr. 24. 14:41
3/10 anonim válasza:
Orrmandula volt,nem adtunk semmit.
4/10 anonim válasza:
Igen. Orrmandula műtét után a fül-orr-gégésznek és az altatóorvosnak is egy nagyon elegáns könyvet vettünk.
5/10 anonim válasza:
Mi is orrmandula műtét előtt vagyunk, de még én sem tudom, hogy adjunk, vagy ne adjunk (vagy, hogy mennyit) Ugyancsak egy fővárosi kórházban fogják műteni a kisfiamat!
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Hát akkor majd kitaláljuk mi legyen, hogy legyen. Már csak azt nem tudom, ha ad valaki, mikor szokás odaadni. A műtét után, vagy az azt követő első kontrollon.
2013. febr. 25. 08:57
7/10 anonim válasza:
Túl vagytok a műtéten? Hogy viselte a gyermeked?
És végül mikor adtátok oda a pénzt?
8/10 A kérdező kommentje:
Elhalasztották március végére :( :( Nagyon meg van fázva és középfül gyulladása is van. Köszi hogy érdeklődtél :)
2013. márc. 10. 00:33
9/10 anonim válasza:
Köszi az infokat! Mi mar túl vagyunk rajta! Kontrollon fogja megkapni az dr.nő a pénzt!melyik kórházban műtik a gyermeked?
10/10 anonim válasza:
Túl vagytok már a műtéten? Javult a helyzet? Adtatok végül valamit az orvosnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!