2 és fél év körüli gyermeknél hogy zajlik egy orrmandula műtét? Esetleg van tapasztalatok e téren?
Nekem talán akkor vették ki először. Igazából valószínűleg olyan xar volt, hogy nem emlékszem. Inkább nem tartottam meg az emléket tudati szinten. Főleg, ha lekötöztek volna. Aztán még kétszer vették ki, mert visszanőtt. Nem is értem, hogy az orvosoknak nem volt ez jel? Olyan 12 lehettem 3-ik alkalomkor. Pont tegnap beszéltem valakivel, aki azt mondta, hogy 3 év alatt nemigen veszik ki, mert akkor általában visszanő.
Biztos ki kell venni azt az orrmandulát? Gondolom folyton begyullad, azért akarják elvenni tőle, igaz? De nem lehet annak valami más oka?
Az enyém közel 3 éves volt, amikor kivették az orrmanduláját. Ennél a kérdésnél több történetet is találsz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Nah, végre hogy vannak ilyen "normális" orvosok is. Hozzád megyünk szülni, ha kisbabát vár majd a feleségem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!