Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen cipőmárkára esküsztök?...

Milyen cipőmárkára esküsztök? Supináltból melyik a jó?

Figyelt kérdés

Lányomra jó az őszi cipője,viszont a bokája elkezdett befelé dőlni. Most kérek a héten időpontot ortopédiára.

Eddig superfit, és d.d. step cipői voltak.

Most nézeggetm a supináltakat, hát küllemben nagyon elmaradnak a többitől, a környékünkön sehol nem árulnak így neten kell majd megvegyem ha az orvos ezt javasolja.

De ha az utóbbira szükség van? Akkor lehet úgy hogy az utcai cipő ami keveset van a lábán marad a meglévő d.dstep, és bölcsibe bentre supináltat veszek neki???

2013. febr. 23. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Mi is úgy csináljuk, hogy a bőlcsiben és itthon van Salus szupinált szandálja, a kintiek pedig másmilyen típusúak. Én még annyit tettem, hogy vettem bőr szupinált talpbetétet és amibe tudtam, beraktam.

Nyáron az itthoni benti szandálját pedig befogjuk utcainak, akkor nem lesz bentije.

Szupináltból én a Salust és a Szamost ismerem, de nekünk csak Salus volt eddig.

2013. febr. 23. 16:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi a Salust és a Supyt próbáltuk, az előbbi jobban bevált. Bár nincs baja a kislányom lábának, talán részben ezért is, mert jó cipői vannak. Ízlések és pofonok, tudom, különböznek, de a Salusban nagyon szépek vannak, másrészt meg ha nem tetszene, az se érdekelne, mert van, ami még ennél is fontosabb. Látszik rajta, hogy nem gagyi. Én néztem már Deichmannban cipőket, hát DD Step ide vagy oda, 25-ös fölött csak félcipő és boka nélüli szandi volt. Ez nem tesz jót a gyereklábnak, hiába tetszik valakinek, szerintem gagyi.
2013. febr. 23. 17:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Salus! Szépek, és jók!
2013. febr. 23. 18:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Salust hord a fiam. Jó a minősége(neki kibírta a motorozást és a bölcsis udvaros őrjöngést), és nagyon csinos. Nekem jobban tetszik, mint a "divatos" gyerekcipők. Az ortopédián megmondják majd mennyit kell viselnie a cipőt: egész nap(ami minden ébren töltött percet jelent) vagy csak néhány órára. Majd csak ezután kezdj el vásárolni. Ha szüksége van rá, akkor az egészsége a legfontosabb, még akkor is, ha nem találod szépnek ezeket a cipőket.
2013. febr. 23. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Dr. Leo márkájú volt az enyémeknek, bár tudtommal csak gyógycipőket árusító boltokban lehet kapni. Egy nyáron át hordták a fiaim, semmi baja a lábuknak.
2013. febr. 25. 11:15
 6/6 gungasam ***** válasza:
Bármely márkájú cipő tönkre teheti a lábat ha rossz méretet húznak fel.De a cipésszel csináltatott cipő tuti jó...
2013. márc. 6. 18:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!