Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek későn vagyis 2 éves...

Akinek későn vagyis 2 éves kora után aludta csak át a gyermeke az éjszakát, az akkor mitől változott? -ovi vagy későbbi fektetés vagy mitől:

Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Kisfiam majdnem 2 éves volt, 20 hónapos volt amikor egyik napról a másikra átaludta az éjszakát, addig szopizott. 4 éves már de a mai napig 1-2x felébred inni.
2013. febr. 23. 14:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Ikerfiaim pár hónapja kezdték átaludni néha az éjszakát. Hol egyik-hol másik, egyszerre még nem nagyon sikerült, talán 3-4 alkalommal. Nem történt semmi, magától kezd megoldódni. Mire teljesen jó lett volna, betegek lettek, és újra ébredtek, ahogy meggyógyultak jobb lett megint, már többször átaludta mindkettő egyszerre az éjszakát, de most megint betegek. Most 2,5 évesek.

Tegnap éjjel az egyik este még felkelt, éjfél előtt köhögött, de aztán reggelig aludt. Másik mellett ott aludtam, úgy aludt ő is végig. Ő nagyon szereti ha mellette alszom. (nem úgy kezdjük, elalszik szépen egyedül, de ha éjjel felkel, odahív maga mellé-ha nem megyek, általában sírás a vége, így odafekszem, mert ez még mindig jobb, mintha felkeltené a másik 2 gyereket is, aztán lehetne 3at pátyolgatni.

2013. febr. 23. 14:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Az égvilágon semmi...nekem a 2. és 3. gyerekemmel volt így, 1 éves korukig szopiztak, addig arra fogtam, de később is ugyanúgy 2-3 szor ébredtek, majd egyszer csak 21 ill. 22 hónapos korukban átaludták és azóta csak akkor ébrednek ha betegek nagyon. Nem tudom mitől történt ez, egyszer csak így lett és kész:)

Nem kezdtek közösséget, nem aludtak kevesebbet nappal , semmi ilyesmi.

2013. febr. 23. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem borzalmasan rossz alvó fiam van, 4 éves kora óta aludja át az éjszakákat, ekkorra már sosem aludt nappal, és átköltözött a saját szobájába (saját kérésre).

Szerintem egyszerűen annyi történt, hogy már olyan fejlett lett a kis agya, hogy könnyebben dolgozza fel éjjel a nap eseményeit. Nálunk legalábbis legtöbbször ilyen rohamok voltak éjjel, nem volt magánál, nem lehetett megvigasztalni. És egyértelműen köthető volt az előtte lévő naphoz. Ha sokmindent csináltunk egy nap, tudtuk, hogy rossz éjszaka lesz.

2013. febr. 24. 08:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Na utolsó az én ikreim is ilyenek hogy az egész napot újra élik éjjel...és itt a bibi mert ez ellen meg tenni nem lehet csak az idő segít.Most anyummal alszanak már mert jön a kis tesó és a pocak meg ugye nő:)és anyunál nem kérnek hajnali 2-kor kakaót sőt ma hajnali fél 4-kor keltek először na ilyen meg még nem volt a 2 év alatt,szóval az is közrejátszhat a napi események átélése mellett hogy én is kellettem nekik de mióta nem vagyok az alvás is tovább tart...
2013. febr. 25. 13:30
 6/7 anonim ***** válasza:

"Utolsó" vagyok:

Nálunk fél éves a tesó, születés után a 2. hónap még egy kemény visszaesés volt, aztán helyreállt a rend, és azóta szuperül alszik!

Szóval arra készülj fel, hogy a tesószületés még kicsit megbolygatja a dolgokat, bár talán nálatok nem lesz olyan gáz, mert már eleve ikrekről van szó. :)

Kitartás!

2013. febr. 25. 14:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi kitartásban remekelek:)))mert ikereket nevelni kitartás kell igazán...mind testileg mind lelkileg..viszont igen ha jön a tesó kicsit megint megbolondul majd minden hisz nagyon anyásak és nem értik majd az új szitut de majd csak alakul valahogy:))
2013. febr. 25. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!