Kisgyerekes Anyukák, Apukák! Szoktatok a gyerkőccel "csak úgy" játékboltba járni?
Úgy értem, nem vásárolni, hanem csak nézelődni, meg próbálgatni a játékokat?
Illetve, hogy a gyerek képben legyen az újdonságokkal, hogy majd tudjon mit kérni szüli-/ névnapra, akármilyen alkalomra?
Igen, nem külön ezért megyünk, de ha épp olyan helyen járunk és van időnk, akkor nem zavar ha benézünk a játékboltba. Ők is türelmesen meg szokták várni, hogy én végignézzem amit akarok, akkor ennyit én is megengedhetek. Amúgy nem szokott hiszti lenni soha, ha valami jót látnak, akkor mondják, hogy majd jó lesz szülinapra, Télapóra, nyuszitól, stb...
Múltkor bementünk egy játékboltba, na ki vett magának játékot lelkendezve? Én. :-)
Egy szuper társas volt, persze az egész család játszik vele és mindenkinek a kedvence lett, de örültem mint majom a farkának, a gyerekeim röhögtek is rajtam.
nem,mert abból csak hiszti van
sajna károsan hatnak rá a minimax reklámok,így mindent szeretne,amit ott lát
enélkül is mindig tudja,hogy mit szeretne,ha megkérdezem tőle
Én szoktam vinni a fiam.
Most lesz 4 éves.
Szerencsére nincs vele semmi gond a boltban.
Megérti szépen,hogy nem tudjuk megvenni.
Sőt most készülök eladni a jelenlegi játékainak több mint a felét.Ő válogatta ki mi az amit eladhatok.Megbeszéltük szépen,hogy ha eladom a régi játékait ami már neki nem kell akkor fog kapni új játékokat.És olyan okos megérti.Most is fogunk menni holnap,de nem foguk venni semmit csak megmutatom neki az a játékot amit kinézett magának a neten.(3 hét múlva lesz a szülinapja.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!