Kisgyerekes Anyukák, Apukák! Szoktatok a gyerkőccel "csak úgy" játékboltba járni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, nem vásárolni, hanem csak nézelődni, meg próbálgatni a játékokat?
Illetve, hogy a gyerek képben legyen az újdonságokkal, hogy majd tudjon mit kérni szüli-/ névnapra, akármilyen alkalomra?
2013. febr. 23. 08:57
1/13 anonim válasza:
Ha elmegunk egy elott pl. Auchanba vagy egy plazaba es nagyon be akkar menni, akkor szetnezzunk es nem biztos h kap vmit. De ezt csak olyan gyerekekkel lehet megtenni, akik nem hisztiznek a bolt kozepen, ha nem kapnak semmit. Plazakba ritkan megyunk, de a nagyobb aruhazakba mindig be kell vinni a jatekosztalyra :-)
2/13 anonim válasza:
Kisfiam lassan 2 éves,szeret nézelődni,és hiszti nélkül kibírja,hogy nem veszünk semmit,de azért nem szokásunk eljárkálni,csak ha tudom,hogy nem sokára kap valamit és körbe nézünk.
3/13 anonim válasza:
Mi nem szoktunk. Kisebb ajándékot, mütyürt szokott kapni "csak úgy", de a játékboltból 6 ló sem húzná ki füldugóval :) plusz szétpakolna mindent, ezért kihagyjuk. De még csak 2 és fél éves, nem is "kell" képben lennie.
4/13 anonim válasza:
Nem. Ritkán viszem őket magammal vásárolgatni, igyekszem minőségileg eltölteni a szabadidőnket. Közösségbe járnak a gyerekeim, tehát "képben vannak", mindig látnak/hallanak valamit a többiektől, amit utána ők is szeretnének, de egyébként is elég kreatívnak tartom magam ahhoz, hogy egyedül is találjak ajándékot alkalmakra.
5/13 anonim válasza:
Tescoban mîg bevásárolok, ő a játékokat nézegeti az apjával.
6/13 anonim válasza:
A játszóház -ahová időnként járunk- egy játékbolt hátuljában van. Így a játékboltot is végignézzük. Ami jó, hogy ott van játékkölcsönzés is, így a legtöbb társasjátékot előbb kipróbáljuk, majd gyűjthetünk arra, amelyik legjobban tetszik.
Időnként kinéz magának egy-egy játékot, régebben lego duplo-t, mostanság inkább Geomag készletet, így nem bánom, hogy szétnéz, legalább nem kell gondolkozni ajándékokon, sőt a családnak is tudok adni tippeket az ajándékozáshoz.
7/13 anonim válasza:
Itt van a napi útvonalunkon a lakótelepen egy nagyon jó kis játékbolt - én is idejártam már gyerekkoromban :) -, a gyerekeimmel napi szintem megcsodáljuk a kirakatot, és be szoktunk menni legalább heti 1-2x csak úgy (4,5 és 3 évesek). Nagyon ritkán kapnak valami apróságot, inkább csak nézelődünk, áhítozunk. Nem mintha nem lenne millió és millió ötletem hogy mit vennék meg nekik, vagy konkrétan hogy miket fogok beszerezni a következő ünnepükre :) De ez a játékbolt hozzá tartozik az életünkhöz. Szerencsére már egész kicsinek megszokták, hogy nem pakolnak, nem hisztiznek stb, szóval e tekintetben hasznos volt, hogy hozzászoktattam őket az ilyen csábító helyeken való viselkedéshez. Mert akárhová ha bemegyünk tudják magukat fegyelmezni, multiáruház játékosztálya stb nem jelent gondot, kinézelődik magukat, elmondják mi tetszik, mire vágynának, megbeszéljük hűdehahó minden és kész.
8/13 anonim válasza:
Soha, szerencsére van jobb dolgunk mindig. :) A gyerekem pedig pontosan tudja, mit szeretne, nincs szüksége külső segítségre (nem attól függ az érdeklődése, hogy mások mit vesznek, mivel játszanak). Másrészt én magam sem akarok „képben lenni az újdonságokkal”, nem az értelmetlen fogyasztásra nevelem a gyereket.
9/13 anonim válasza:
Igen, havonta egyszer elmegyünk.
10/13 anonim válasza:
Mi ha megyünk akkor veszünk is valamit.Igaz hogy nem a gyerekkel mert ő hisztizik ha el kell jönni.De jobb így ha ő nincs velem mert akkor sokkal jobban örül a kapott ajándéknak amit nem látott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!