Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig sírt a gyerkőc miután...

Meddig sírt a gyerkőc miután elkezdett oviba járni?

Figyelt kérdés
Azzal már nincs gond,hogy ott kell lenni, de menni nem akar, reggel álmos,nem akar öltözni, sír,hogy nem akar oviba menni, meddig lesz ez így?
2013. febr. 4. 08:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem sírt, nem volt bölcsis sem. Sokan ijesztgettek azzal, hogy majd néhány hónap múlva úgyis fog, mikor rájön, hogy ez már így marad, de nem jött be. Imád oviba járni, most középsős.

Volt viszont egy kislány, aki annak ellenére, hogy volt bölcsis is, a kiscsorotban fél évig ordított minden reggel.

Lehet, hogy a Tiéd nehezebb kel fel.

Nekünk 10 perc sétára van az ovi. 7-kor kel a kislányom, 8-kor indulunk. Van ideje felébredni, kis mesét nézni, és nem kell kapkodni.

2013. febr. 4. 09:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem volt bölcsis a fiam, 3 évesen kezdte az ovit, és kb. 3-4 napig volt egy kis sírás, de az is csak addig tartott, amíg be nem csuktam a teremajtót magam mögött.
2013. febr. 4. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nem voltam bölcsis, fél évig ordítottam állítólag minden nap az oviban. Nagyon utáltam.

Unokaöcsém sem volt bölcsis, de oviban soha sem sírt, imádta.

Lányom volt bölcsis, de sem ott, sem az oviban nem sírt.

Ez szerintem tök gyerekfüggő, ki hogy reagál rá, és ha sír, az is valakinél sokáig, valakinél meg semeddig sem tart.

Amúgy a mi óvónénink az 1 hónapot tartja vízválasztónak.

2013. febr. 11. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:
nálunk talán 2 hónapig tartott, ő már előző este rázendített :( volt hogy a játszótérről hazafelé végigordította az utat, hogy nem akar menni másnap oviba :(
2013. febr. 11. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!