Hány kg és cm,2-3 év közötti kisgyereked, aki átlag alatti méretekkel rendelkezik? Fiú/lány?
fiú
magassága 90cm, súlya 11kg.
Dokihoz járunk.
A tiéd?
2 éves 83cm, 11kg, kislány. Formás, gyönyörűszép, csak épp akkora, mint egy 1,5 éves:)
Bő 4kg-al született, 1 évesen 8kg volt:(
Bátyja is ilyesmi volt, majd 3,5évesen megnyúlt hirtelen, azóta átlag feletti a magassága:)
Köszi a választ!
Mennyi idős a kisfiad? A gyerekorvosotok küldött tovább titeket? Milyen orvosnál voltatok?
Kislányom 4.-én lesz 2 év 8 hónapos, 10,7 kg körül van és 87 cm.
1. vagyok.
Elfelejtettem írni, hogy 2.5 éves.
Elég kemény gondunk van az evéssel, kb. 8 hetes kora óta. Éppen holnapra várjuk az eredményeket.
Köszönöm nektek is!
Nálunk egyszer merült fel az orvos, amikor nem hízott 2 hónap alatt semmit, utána beindult megint és hízik. 2 évesen épphogy 9,5 kg volt csak.
Milyen alkatúak vagytok?
Ismét 1. vagyok.
A háziorvosnak még mindig az a meggyőződése, hogy semmi baja a gyereknek (igaza legyen!). Gasztroenterológushoz járunk, ő a 4. és az egyetlen, aki komolyan foglalkozik a problémával.
A férjem nagy darab, babaként/kisgyerekként sem volt vékonyka. Én átlagosnak mondanám magam 165cm/54kg, de 1 évesen 8kg voltam. Szóval simán lehet genetika is.
A fiam mindig hízott, sokszor csak minimálisat, de hízott. Hát, nem tudom, holnap kiderül...
5-ös! A B12 vitaminhiány hogyan derült ki a gyerekednél?
Fiam van.
1 évesen 8kg volt (77cm), 2 évesen 10 kg (87cm), 3 évesen 12,5 kg (95cm). Most 3,5 éves, 13,5-14 kg között van.
Nekem tökéletes így, ahogy van. Doki 2 éves korában mondta, hogy hízhatna többet is, de nem küldött sehova, mert azért hízik.
Az én kisfiam 2 évesen 10,5 kg és 86 cm volt. Áprilisban lesz 3 éves és most 12 kg és 93 cm. Most kezd nyúlni.
Néha nagyon jól eszik, néha elég keveset, de nekem soha nem mondta a doki, hogy gond lenne a súlyával és én sem érzem úgy. Soha nem volt nagy baba, 3 kilóval született és eleinte szépen hízott, 3 hónaposan már 6 kiló volt, utána lelassult a hízás, de azért nem állt meg és nem is fogyott. Ő ilyen alkat. A férjem és én is ilyen gyerekek voltunk, én most sem vagyok nagy darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!