Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi van akkor ha a bölcsődébe...

Mi van akkor ha a bölcsődébe való iratáskor csak nekem lesz munkáltatóim, a párom nem tud majd hozni? Akkor nem fogják a gyerkőcöt felvenni a bölcsibe?

Figyelt kérdés

Még nem aktuális, de később szeretnénk államiba adni. Egyelőre bébiszitter vigyázna a babára.

Gondolom családi napközibe nem kell munkáltatóit vinni..

2013. febr. 18. 00:51
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

"Mi se jelentettük be csak a gyámhatóságnál és ment a dolog. Ennyi.."

Pont ezt írtam, de mindegy.

Ez is lehetőség, de ezt a cigányok csinálják.

2013. febr. 21. 11:39
 22/33 anonim válasza:
Pont leszarom a véleményed! Egyébként meg ,ha ennyire tudod akkor te is ezt csinálod úgyhogy te is egy büdös cigány vagy.
2013. febr. 22. 11:39
 23/33 anonim válasza:
Egyébként meg bölcsit akartam írni nem gyámhatóságot!
2013. febr. 22. 11:48
 24/33 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nem csak cigányok csalnak lopnak hanem a magyar is.

Én soha nem lennék képes rá, itt a gyik-on olvastam elősző róla.

2013. febr. 22. 11:51
 25/33 anonim válasza:

Csak azt nem értem mi ebben a lopás? Dolgozunk mind a ketten én nem vagyok bejelentve mert egy köcsög a munkaváltató, páromnak meg muszáj visszamennie dolgozni!

Nincs szülői segítség, és ezért kell a bölcsi! Mind a ketten tisztességesen dolgozunk nem tudom mi ebben a lopás vagy a cigányos? Szerintem pont az ellenkezője, de mindegy.

2013. febr. 22. 12:04
 26/33 anonim ***** válasza:

"Csak azt nem értem mi ebben a lopás? Dolgozunk mind a ketten én nem vagyok bejelentve mert egy köcsög a munkaváltató, páromnak meg muszáj visszamennie dolgozni! "

Dolgoztok, de nem fizetek adót de az állami pénzből még többet is vesztek ki mint ami járna. A becsületesen dolgozó emberek adóját lopjátok el jogtalanul.

2013. febr. 22. 12:07
 27/33 anonim válasza:
Ember te ebben az országban élsz? Szerinted rajtam múlik ,hogy be vagyok jelentve, vagy sem! Hát rohadtul nem! Remélem te is egyszer kerülsz ilyen helyzetbe!
2013. febr. 22. 12:14
 28/33 anonim ***** válasza:
Oké az lehet nem rajtad múlik, de az hogy utána több családit veszel fel mint ami jár az csak te rajtad múlik. Te magad írod be, egyedülállónak magad nem más.
2013. febr. 22. 12:16
 29/33 anonim válasza:
Csak annyit kapunk mint mindenki más semmivel se többet, párom gyedet kapott nem is gyest tehát csak 1 évet fizetett az állam! 10 évig voltam bejelentve sőt már most is be vagyok mert váltottam, és párom is be van jelentve 8 órába (ezért kellet a bölcsi). Volt vállalkozásunk is és az is miért ment csődbe? Elmondom: az adó miatt! Szerintem amit kaptunk annak kb a 100-szorosát befizettük.
2013. febr. 22. 12:23
 30/33 anonim ***** válasza:
Hát ez érdekes. Én egyetemre jártam, ezért jelentkeztünk a fiam 3 hónapos korában bölcsibe, úgy, hogy 20 hónapos korától szeretnénk, hogy járjon. És felvették. Vittem, kérdeztem, milyen papírt kérnek, de semmit nem kértek. A jelentkezéskor vittem igazolást az egyetemről. Párom papírjait nem kérték, csak elérhetőségeket már a beiratkozáskor. Ennyi. Kérdezték érdeklődés szinten, hol tartok, mikor keresek munkát, válaszoltam. Nem firtatták. Most a második fiam 2 éves, ősztől szintén felveszik, pedig már egyetemes papírom sincs, hanem egy másik sulit végeztem épp akkor, amikor jelentkeztünk. Azt már elvégeztem, nyáron gőzerővel munkát keresek, 1 hónap átfedésem lehet, mert anyukám egész augusztusban szabin lesz, így megoldjuk a kicsim felügyeletét, ha esetleg már nyár végén munkába kell állnom. De ha nem lesz semmi még szeptemberben sem, akkor sem rakhatják ki a gyereket. Eleve hülyeség ez, hát hogyan legyen munkahelyem, ha nálam van a gyerek? Ez ilyen ördögi kör. Nálunk normálisan állnak hozzá. Székesfehérvár, Százszorszép bölcsi.
2013. febr. 22. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!