Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi van akkor ha a bölcsődébe...

Mi van akkor ha a bölcsődébe való iratáskor csak nekem lesz munkáltatóim, a párom nem tud majd hozni? Akkor nem fogják a gyerkőcöt felvenni a bölcsibe?

Figyelt kérdés

Még nem aktuális, de később szeretnénk államiba adni. Egyelőre bébiszitter vigyázna a babára.

Gondolom családi napközibe nem kell munkáltatóit vinni..

2013. febr. 18. 00:51
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Részmunkaidőbe mentem vissza, így a gyerek 3 éves koráig kaptam gyest.
2013. febr. 18. 09:13
 12/33 anonim ***** válasza:

A családi napközibe mehet, de van olyan hely, ahol többet kérnek, ha gyedet kap. Államiba nem mehet, ha gyedet kaptok, a gyest nem tudom.

9-es voltam

13/33 anonim ***** válasza:
Gyed mellett nem lehet dolgozni.
 14/33 anonim ***** válasza:

Ovi függő de általában ha nagy a túljelentkezés akkor mindkét szülőtől kérik. Szerintem mondjuk teljesen jogosan nem a fekete munkán dolgozók adójából tartják fent az ovikat.

3. éves kortól pedig csak annak lesz kötelező az ovi aki otthon veszélyeztetve van. Szóval egyáltalán nem lesz kötelező.

2013. febr. 18. 09:28
 15/33 anonim ***** válasza:
nálunk csak tőlem kértek munkáltatóit az állami bölcsibe,férjemtől nem,bár neki is van munkája.
2013. febr. 18. 11:48
 16/33 anonim válasza:
Ha nem vagytok összeházasodva , akkor jelentsd be magad egyedülálló szülőnek és ennyi. Akkor csak neked kell igazolás.
2013. febr. 18. 11:48
 17/33 anonim ***** válasza:
Ha egyedülálló szülőnek jelenti be magát, az csak úgy hivatalos, ha ezt a gyámhatóságnál teszi meg. Együtt, a két szülő. Egyedülálló szülő esetében kérik azt a kis gyámhatósági papírt, ami igazolja, hogy a gyermek szülei külön háztartásban élnek.
2013. febr. 19. 17:38
 18/33 anonim válasza:
Mi se jelentettük be csak a gyámhatóságnál és ment a dolog. Ennyi..
2013. febr. 20. 17:13
 19/33 A kérdező kommentje:

a védőnő ebbe mennyire folyik bele?

úgy értem bejelentheti, hogy ketten neveljük a gyereket?

vagy nincs köze hozzá?

2013. febr. 20. 21:29
 20/33 anonim ***** válasza:
40%
És utána gondolkozzatok el azon, hogy a gyereknek azt tanítjátok ne csaljon, lopjon, hazudjon és közben ti minden nap azt csináljátok.
2013. febr. 20. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!