Mi van akkor ha a bölcsődébe való iratáskor csak nekem lesz munkáltatóim, a párom nem tud majd hozni? Akkor nem fogják a gyerkőcöt felvenni a bölcsibe?
Figyelt kérdés
Még nem aktuális, de később szeretnénk államiba adni. Egyelőre bébiszitter vigyázna a babára.
Gondolom családi napközibe nem kell munkáltatóit vinni..
2013. febr. 18. 00:51
11/33 anonim válasza:
7-es vagyok. Részmunkaidőbe mentem vissza, így a gyerek 3 éves koráig kaptam gyest.
12/33 anonim válasza:
A családi napközibe mehet, de van olyan hely, ahol többet kérnek, ha gyedet kap. Államiba nem mehet, ha gyedet kaptok, a gyest nem tudom.
9-es voltam
13/33 anonim válasza:
Gyed mellett nem lehet dolgozni.
14/33 anonim válasza:
Ovi függő de általában ha nagy a túljelentkezés akkor mindkét szülőtől kérik. Szerintem mondjuk teljesen jogosan nem a fekete munkán dolgozók adójából tartják fent az ovikat.
3. éves kortól pedig csak annak lesz kötelező az ovi aki otthon veszélyeztetve van. Szóval egyáltalán nem lesz kötelező.
15/33 anonim válasza:
nálunk csak tőlem kértek munkáltatóit az állami bölcsibe,férjemtől nem,bár neki is van munkája.
16/33 anonim válasza:
Ha nem vagytok összeházasodva , akkor jelentsd be magad egyedülálló szülőnek és ennyi. Akkor csak neked kell igazolás.
17/33 anonim válasza:
Ha egyedülálló szülőnek jelenti be magát, az csak úgy hivatalos, ha ezt a gyámhatóságnál teszi meg. Együtt, a két szülő. Egyedülálló szülő esetében kérik azt a kis gyámhatósági papírt, ami igazolja, hogy a gyermek szülei külön háztartásban élnek.
18/33 anonim válasza:
Mi se jelentettük be csak a gyámhatóságnál és ment a dolog. Ennyi..
19/33 A kérdező kommentje:
a védőnő ebbe mennyire folyik bele?
úgy értem bejelentheti, hogy ketten neveljük a gyereket?
vagy nincs köze hozzá?
2013. febr. 20. 21:29
20/33 anonim válasza:
És utána gondolkozzatok el azon, hogy a gyereknek azt tanítjátok ne csaljon, lopjon, hazudjon és közben ti minden nap azt csináljátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!