Anyukák! Mennyi idős korától alszik kisgyereketek normál ágyon? Van olyan köztetek, akinek sokáig aludt kiságyban a gyermeke?
Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 21:17
11/15 anonim válasza:
Az én fiam is 3 éves, és még ő is rácsos ágyban alszik.
70*140-es van nekünk is, kényelmesen elfér még benne.
Egy éve kivettünk rácsokat, szabadon járhat ki-be, mintha sima ágy lenne.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok. Most egy kicsit megnyugodtam, mert anyukám és anyósom is folyton ezzel stresszelnek engem, hogy más már rég nagyágyban altatja a gyerekét, és lám én még ezt sem tudom:-( Akkor nem is veszem annyira a szívemre:-)))
2013. febr. 18. 21:06
13/15 anonim válasza:
A fiam másfél éves korában kapott rendes ágyat, mivel 60*120-as volt a kiságy, amit kölcsön kaptunk és este rendszeresen koppant szegény a rácsokon. Ha a Te 3 évesednek kényelmes a rácsos ágy, nem gondolom, hogy probléma lenne, ha abban alszik. Majd lecserélitek, ha már nem szeretne abban aludni. :)
14/15 anonim válasza:
Amíg kényelmesen elfér, és benne is akar maradni akkor hagyd.
3,5 éves a lányom. Az ágyáról 14 hónapos korában leszedtük egyik oldalon a rácsos részt. (átalakíthatós) Kuckó lett kialakítva, három oldalról zárt, teljes magasságban párnázott "falvédős", nagy baldachinos, szuper lett. Mivel amúgy is összegömbölyödve alszik simán elfér. Imádja, mi pedig úgy döntöttünk, amíg elfér így marad. Ha nagyra kinyitjuk az ágyat akkor is kell egy ideig "kuckósítani" gondolom én. Így érzi magát biztonságban.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek is :-) További szép estét!
2013. febr. 19. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!