Ha lázas a gyerek, akkor nem nagyon szabad kivinni, ugye?
Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 14:50
2/6 anonim válasza:
Nem. Télen pláne nem, legfeljebb csak az orvosig, ha muszáj.
3/6 anonim válasza:
a mi doktornénink mindig azt mondta, hogy a friss levegő nem ellenség. Levegőzni, kicsit sétálni ki lehet menni 38,5 fokig. Persze nem órákra és nem emberek közé. Mi az udvaron szoktunk egy kicsit lenni.
4/6 anonim válasza:
én is úgy tudom mint az utolsó.és nekem is azt tanácsolta a doki és a védőnő is amikor lázas lett,hogy kicsit ki lehet menni.ma meg süt a nap is igy csak jót tesz neki.nem sok időre és nem megterhelően,egy kis séta az udavoron és kis játék és már jöhet is be.ártani nem fog neki.
5/6 anonim válasza:
Ha nem érzi rosszul magát, nyugodtan ki lehet vinni egy negyed órára.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Nem érzi rosszul magát, igazából semmi más baja nincs a lázon kívül. Így kimentünk egy picit az udvarra, és alig akart bejönni. :)
2013. febr. 16. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!