Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha lázas a gyerek, akkor nem...

Ha lázas a gyerek, akkor nem nagyon szabad kivinni, ugye?

Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Nem szabad kivinni
2013. febr. 16. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Télen pláne nem, legfeljebb csak az orvosig, ha muszáj.
2013. febr. 16. 15:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
a mi doktornénink mindig azt mondta, hogy a friss levegő nem ellenség. Levegőzni, kicsit sétálni ki lehet menni 38,5 fokig. Persze nem órákra és nem emberek közé. Mi az udvaron szoktunk egy kicsit lenni.
2013. febr. 16. 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
én is úgy tudom mint az utolsó.és nekem is azt tanácsolta a doki és a védőnő is amikor lázas lett,hogy kicsit ki lehet menni.ma meg süt a nap is igy csak jót tesz neki.nem sok időre és nem megterhelően,egy kis séta az udavoron és kis játék és már jöhet is be.ártani nem fog neki.
2013. febr. 16. 16:21
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem érzi rosszul magát, nyugodtan ki lehet vinni egy negyed órára.
2013. febr. 16. 19:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Nem érzi rosszul magát, igazából semmi más baja nincs a lázon kívül. Így kimentünk egy picit az udvarra, és alig akart bejönni. :)
2013. febr. 16. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!