Hogyan vetted el a cumit? Mikor? Nekem adnál tanácsot?
Figyelt kérdés
kisfiam májusban lesz 3éves. kb fél éves kora óta csak és kizárólag alváshoz cumizik. sosem volt az utcán, játszótéren, itthon játék közben cumi a szájában.csak ha aludni megyünk.de akkor a mai napig kéri, keresi. probáltam már többször megbeszélni vele, hogy már nagyfiú anyunak-apunak sincs cumija, neki sem kell. hogy adjuk oda a télapónak/Jézuskának. vagy a kukásoknak mert őket nagyon szeretni, de nem. mi lenne a megoldás? te hogy csináltad?köszi előre is2013. febr. 15. 22:37
1/6 anonim válasza:
Kimeritettem ugy a.jatszoteren hogy cumit se kerte,bealudt.Egy nap. elvettem,ugy tettem mintha nem lenne meg.Kerestem vele:)AZTAN azt momdtam:Latod nincS meg,biztos ellopta a kutya.Holnap veszek másikat.Másnap:Ma nem tudok venni,a bolt zárva:)Harmadnap meg megdicsertem hogy nem kell a cumi neki.
2/6 anonim válasza:
4 éves a lányom, ő is csak alvásnál cumizik.
Próbáltuk hogy oda adtuk a mikulásnak a cumit, oda is adta, de alvásnál kérte. Mondom oda adtad a MIkulásnak az ajándékér cserébe! Erre igen, a kéket, kérem a sárgát:)))
Ennyib maradt a próbálkozás.
7 éves koromig cumiztam, akkor szoktam le róla, mikor mentem suliba, és az orvosi vizsgálaton mindenki előtt megkérdezte a doktor néni, hogy cumizok-e még.
Mondtam nem, és mikor haza mentem, magam dobtam ki az összes cumit.
Szóval ez a megszégyenítés kellett nekem.
Lányom is vitte be az oviba a cumiját, a nagyok kinevették, de nem érdekelte.
Nálunk nemsokára jön a kistesó, azért sem akarokm akkor már erőltetni a témát, mert ha a picinek lesz, tőle meg elveszem, biztos rosszul esik majd neki
3/6 anonim válasza:
beszéltünk róla egy hónapig,hogy odaadja a télapónak és cserébe a télapó ad vmit amit kér.Bölcsiben odaadta az ott beszervezett télapónak (nekem fontos volt h konkrét személynek adja akit aztán nem tud számonkérni,mert elmegy),itthon várta a szánkó,3nap volt picit nehéz,de kitartottam (ez a legfontosabb h te kitarts,nem lehet néha megenyhülni,mert összezavarodik) és hangsúlyoztam h nem elvette a télapó hanem ő önként odaadta és megkapta amit kért érte.Nem haragszik a télapóra,ugyanolyan jól alszik és az egy évig kenegetett ekcéma is meggyógyult végre a szája körül.Bárhová is tűnik a cumi,ne kerüljön többé elő,így csak akkor vágjatok bele ha te elhatároztad h elveszed.
4/6 anonim válasza:
Mi úgy csináltuk, hogy megbeszéltük, hogy az az utolsó cumija, ha az tönkre megy, nem lesz több. Amikor kiszakadt, elmondtam, hogy így már nagyon veszélyes, mert leszakadhat belőle egy darab. Elfogadta és eltettük a lyukas cumit a fiókba. Többet nem kérte. 3 éves múlott akkor.
5/6 anonim válasza:
Megbeszéltem vele hogy ő már nagyfiú... és rávettem hogy tegye be éjjelre a párnája alá, és jön a cumitündér. elviszi, és cserébe hoz neki valami szép ajándékot. A tündér elvitte a cumit, és cserébe otthagyta a szobájában neki a rég vágyott játékot :)
6/6 anonim válasza:
Nekünk múlt hét szerda reggelre vitte ele a tündér a cumit. Hagyott cserébe a párkányor kakasos nyalókát, cukrot, labdát. Meg egy üzenetet, hogy " Boginak a cumiért. Tündér". Örült az ajándéknak, megértette, hogy elvitte. Még mai napig is kéri néha-néha, de ő is közben nevet már rajta. Mondjuk neki, hogy tudod a tündér elvitte és nem hozza már vissza, mert nagy lány vagy már.Sírni nem sírt érte, én is csodálkoztam ezen. Kislányom 32 hónapos, és születése óta cumizott. Már a kórházban a szájába adtam, mert nem volt tejem, és csak sírt, sírt......Ez a tündéres dolog nekünk bevált. ja és annyi, hogy elalvás előtt már emlegettem, hogy nemsokára elfogja vinni, meg hogy annyit használja, hogy valami csipős, savanyú fog belőle folyni ha kiszakad. AZt nem szereti. Ha a tündére sztorit nem fogadta volna el, akkor bekentem volna a cumiját hagymával vagy citrommal ilyesmi..Hozzá kell tennem, hogy azótqa viszont kinlódás az altatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!