2011 májusi gyereket mikor kell beíratni óvodába?
Figyelt kérdés
Az alábbi óvodás kérdések után én is elbizonytalanodtam.2013. febr. 15. 22:13
1/9 anonim válasza:
25011+3 = 2014
Tehát abban az évben az áprilisi beiratkozáskor.
Persze, ha szerencsés helyzet van, akkor idén ősszel előjegyeztetheted, és akkor még májusban mehet oviba.
Legokosabb, ha elmész az óvodába és kérdezel.
2/9 A kérdező kommentje:
És vajon májusban érdemes lesz majd elkezdenie az ovit, ha utána pár hétre úgyis hosszú nyáriszünet?
2013. febr. 15. 22:33
3/9 anonim válasza:
Az én lányom is 2011. májusi. Idén nem íratom be, majd jövőre, és 2014. szeptemberében fogja csak kezdeni az ovit.
4/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, nálunk is ez lesz. Legfeljebb rákérdezek, hogy elég lesz-e jövőre feliratkozni. Nehogy hoppon maradjunk.
2013. febr. 15. 22:46
5/9 anonim válasza:
Ha nincs megoldás átvészelni a nyarat, bizony be is íratják a gyereket. Persze, hátrány a nyári összevonás, bezárás. De van, akinek nincs más megoldás.
Ha meg tudod oldani, az őszi kezdés a vele egyszerre indulókkal a legjobb.
6/9 anonim válasza:
A fiam januári, én is ezen dilemmázom egy ideje. Szeretném, ha csak jövő szeptemberben kezdené az ovit, de nem biztos, hogy meg tudjuk oldani a tavasztól őszig tartó időszakban, hogy itthon maradjon. :( Viszont a januári kezdés ellen az influenza (és egyéb) járvány szól. A ti helyzetetek annyiból jobb egy picit, hogy mondjuk májustól kb augusztusig ki tudod venni a Gyed/Gyes alatt összegyűlt szabikat, és szinte már kezdődik is az ovi. Persze csak ha van jelenleg munkaviszonyod. Én ebben az esetben nem vinném a helyedben, csak szeptemberben.
7/9 A kérdező kommentje:
Szeptemberig szerintem meg fogom tudni oldani, akkor nem is gondolkodom májusi kezdésben.
2013. febr. 15. 23:19
8/9 anonim válasza:
Én fiam és 2011 májusi. Ő 2013tól meg oviba, addig bölcsis.
9/9 anonim válasza:
ma 23:11
Talán a bölcsit kellene megpróbálnotok. Ott maradhat szeptemberig és némi ellenállást beszerez a közösségi bacikból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!