Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős korban érdemes...

Mennyi idős korban érdemes beíratni sportra egy gyereket?

Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
úszni 2,5 éves kortól. ha már iskolás, óvodás,szinte bármire beirathatod!
2012. okt. 2. 18:05
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Ha arra a sportra gondolsz, ami heti két-három edzéssel jár... Leírom nálunk hogy van. Kisvárosban élünk, itt 4 éves kortól ajánlják a focit, 5-6 éves kortól a judo-t, kajakot (ezt csak úszni tudó gyerekeknek).

A többi csak iskolásoknak van. A foci 3x1,5 óra, a kajak 3x1, az úszás 2x1 óra hetente.

2012. okt. 2. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
4 év alatt nem is lehet úszni vinni, legalábbis nálunk nem vállalják.
2012. okt. 2. 18:14
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

4,5 éves táncolni jár heti 2×. Idén szeptemberben kezdte.

Szerintem a sportot nem lehet elég korán kezdeni, ha látod hogy valami nagyon érdekli 3 évesen már nyugodtan lehet vinni. Vannak kimondottan ilyen kicsiknek foglalkozások.

2012. okt. 2. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:
4-5 éves kortól.
2012. okt. 8. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Nyáron volt 4 éves a lányom, beírattuk táncra, de láttam rajta, hogy nehezére esik még koncentrálni folyamatosan a tanárnő kéréseire, a lépésekre, az utánzásra. Kicsinek éreztem még hozzá, kivettem, (nem bánta).

Helyette a lovaglás választottuk, ezt nagyon szereti és úgy néz ki, hogy érdemes vinni, a lovas-ovi foglalkozáson tanulnak is, lovagolnak is illetve a lovak gondozásában, ápolásában, etetésében is részt vesznek.

2012. okt. 8. 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi 4 évesen kezdtünk úszni, megy neki, szereti, pont jókor kezdtük. Nálunk sem vállal senki úszást 4 év alatt, de még az ovis úszásra is csak középsősen lehet legkorábban menni.
2012. nov. 20. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!