Eldugult orr, orrszívó, véres orrváladék?
lehet elpattant egy ér a szívástól
szerintem is pihentesd az orrát
jobbulást
Ne ijedj meg, nem kell ügyeletre szaladni! Valószínűleg elpattant egy kis ér, ez nem fájdalmas, nem kóros, ilyen előfordul. Amikor nagyon náthás voltam nekem, felnőttnek is volt ilyen, ha sokat fújtam az orrom! Az első hozzászóló meg ne nézzen több orvosi témájú filmet! :)
Gyors gyógyulást!
Ha nem dugul ki az orra, minek erőlteted a porszívózást?? Ha csak abból indulsz ki, hogy amikor magadnak el van dugulva (hiába csepp vagy spray), nem jön semmi. Nekünk sajnos másodjára tért vissza a hetekig tartó hol egyik, hol mások orrjárat eldugulás. Egyetlen orrspry használt, amit nagyon tudok ajánlani, a NAsic. De ez is csak 7-10 napig használható. Mivel a takonykórból (bocs a szóhasználatért) kigyógyulva is maradt az előbb leírt tünet nálunk, a dr.néni elküldte tenyésztésre az orrkenetet. Bacinak köszönhető a visszatérő orrdugulás, ezért antibiotikumot szedünk 2.napja. 3 éves most kislányom, most szed először ilyen szert.
Én sem erőltetném helyedbe a porszívózást. HA ügyesen fújja, akkor amikor kidugul kijön a trutyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!