Kézi orrszívó? Ki hogyan használja?
Csak érdeklődök, mert sokaktól hallom hogy semmire sem jó, és éppen vásárlás előtt állunk.
Tudomásom szerint úgy kell használni hogy be nyomom a pumpát, berakom az orrába és elengedem a pumpát és a vákuum kiszívja a váladékot.
Vagy nem így nem kell használni? Vagy miért nem nem jó akiknek nem válik be?
Ez valóban semmire sem jó, vásárlás után nagy eséllyel kukába vágod. Azért nem jó, mert - egyszerűen - nem szív.
A legjobb az orrsziporszi :)
Jól gondolod. Mindhárom gyerekemnél csak ilyent használtam, és bevált.
Csak ma divat Magyarországon a porszívózás. Németországban viszont tilos, mert tönkre tesz az orrban levő pihécskéket.
Nekünk nem volt orrsziporszi, csak ez a kézi. Azért mondják hogy nem jó, mert nem olyan hatékony, mint a porszívós. Nem szívja ki elég alaposan és mélyről a gyerek orrából a cuccot. Akkor pedig esélyes lesz arra, hogy az arcüregére megy.
Mint mondtam nekünk nem volt porszívós, mikor taknyos volt a gyerek sűrűn szivogattam ,és szerencsére soha nem volt gond, már 3 éves, fújja magától az orrát. Szerintem sokaknak van csak kézi, főleg a szegényebbeknek, de ha biztosra akarsz menni, akkor vegyél porszisat. De arra készülj, hogy 2-2,5 éves koráig, amíg nem fogja tudni magától fújni az orrát a gyerek, addig végig fogja üvölteni a porszizást.
Nekünk kézi van. Úgy kell használni, ahogy írod. Ügyesen kell, hogy meglegyen a vákum benne. Én szeretem, mert egyszerű, gyors és a gyerkőc is megszokta. A nagy tudja mire jó és nem ellenkezik, sőt. 2 éves és fújja az orrát is már.
Az orszi-porszit sose próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!