Hogy illene megkérdezni az orvostól?
Amikor a kisebbik fiam született, a gyerekorvos 4 hónapos koráig 1szer látta, mert hol dolgozott, hol nem, mindig helyettesítette más más orvos. Emiatt orvost váltottunk.
Nemrég azonban a mi orvosunk nem rendelt, és a régi orvos volt a helyettese. Kontrollra is magához rendelte vissza a gyermeket.
Szeretném ha ismét ő lenne a gyerekorvosunk, de nem tudom hogy hogyan kérdezzek rá.
Az az igazság, hogy aki miatt otthagytuk, már 1 éve nem dolgozik, mert gyermeke született és aki jelenleg az ő praxisát betölti, nem nagyon tudott még érdemben segíteni, amikor a gyerekek betegek voltak. Az aszisztens meg egyenesen bunkó velünk.
Szóval, az a lényeg, hogy szeretném ha ismét a régi orvosunk lenne az orvosunk, de nem tudom, hogyan kérdezzek rá, mivel indokoljam meg neki, hogy visszamennénk hozzá. (már többször megfordult a fejemben az elmúlt 3 év alatt, de valahogy nem tudom hogyan kérdezzem meg. Viszont a napokban megyünk hozzá kontrollra és szeretnék rákérdezni valahogy...)
Ismer titeket az orvos egyáltalán?
mert ha nem ismer titeket akkor teljesen mindegy, mert úgy sem emlékezett, hogy nem hozzá jártatok eddig. bejelentkezel hozzá és késsz.
Engem pl a háziorvosom csak a számítógépböl ismer, mert 2 évente megyek hozzá, eddig 3x voltam nála.
nem igazán ez volt a kérdésem...
Az orvos ismer minket,a nagyobbik gyereknek is ő volt a háziorvosa. Csupán akkor hagytuk ott, amikor a pici 4 hónapos lett. És szeretném, ha ismét ő lenne a háziorvosunk.
Az utcán megismer minket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!