Illik megkérdezni az orvostól, hogy mennyit kér a
szülésért?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mit tegyek, megkérdezzem, hogy mennyit kér vagy adjak amennyit gondolok?Ti, hogy csináltátok?Első baba a dokim nagyon aranyos, magánba járok hozzá, nagyon szeretem, de ez olyan ciki, most kérdezni mikor mindjárt szülök?!!Már az elején kellett volna megkérdeznem?Írnátok tapasztalatokat?36 hkm
Én nem kérdeztem rá. Annyit kapott amennyit gondoltunk. Így is a terhesség alatt kifizetett pénzzel együtt 120.000 Ft felett volt.
2012. ápr. 7. 11:02
2/15 anonim válasza:
Ha magánba jársz hozzá, akkor illik megkérdezni. Mivel egy magánrendelésnek is szabott ára van, válaszolni fog rá. Legalább tudni fogod, hogy mihez tartsd magad.
2012. ápr. 7. 11:07
3/15 anonim válasza:
Ha magándoki, akkor nem illetlenség megkérdezni, mert nyilván fix tarifája van.
A választott dokinak adsz annyit, amennyit gondolsz.
2012. ápr. 7. 11:09
4/15 anonim válasza:
Úgy értem, SZTK-s dokinak adsz, amennyit gondolsz. Bocsi.
2012. ápr. 7. 11:10
5/15 anonim válasza:
Nyugaton azt sem tudnák miről beszélsz...
2012. ápr. 7. 11:13
6/15 anonim válasza:
Én már harmadszor fogok magán orvosnál szülni, és most sem fogom megkérdezni, mennyit kér, idáig sem volt gond belőle.
Programozott császár lesz, az előző két császár miatt.
(Győr)
2012. ápr. 7. 11:14
7/15 anonim válasza:
(nyugaton is tudnák mirőlbeszélsz, csak ott akezedbenyomják az árlistát)
Ha magán doki akkor neki is van tarifája. Én megkérdeztem mennyiért vállalja a szülésem,megmondta.(ahogy amikor franciaországban szültem ott is megmondta az orvosom)
2012. ápr. 7. 11:16
8/15 anonim válasza:
Én annak idején megkérdeztem, hogy számithatok-e rá a szülésnél. És közölte, hogy természetesen és rögtön meg is mondta, hogy mennyi nála a szülés. Hát leesett az álam. Én kényelmetlenkedtem a kérdés miatt ő meg lazán odavágta a tarifát is.
2012. ápr. 7. 11:33
9/15 anonim válasza:
értsük már meg, hogy ez egy szolgáltatás.Ha azt szeretném,hogy az az orvos akihez járok, ő legyen ott a szülésnél, akkor azt meg kellfizetni.
Ha valaki nem akar fizetni, semmi gond, szülhet az ügyeletesnél. De a magánorvos pénzbe kerül.
2012. ápr. 7. 11:41
10/15 anonim válasza:
Igen.Én harmadjára szülök majd a dokimnál,ám mivel a 2.gyerkőc 4 évvel ezelőtt született,rákérdeztem,mert nem tudom változott-e azóta a tarifája.Kiderült nem.Osztom azt a véleményt,hogy ez egy szolgáltatás,ha én igénybe veszem annak ára van.Ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!