Hányadik héten szokták az orvostól megkérdezni, hogy vállalja-e a terhesgondozást és a szülést?
Figyelt kérdés
Hozzá járok már évek óta, de gondolom, hogy erre attól függetlenül szükség van, csak mikor?2010. dec. 11. 19:48
1/7 anonim válasza:
én másodjára mentem a dokihoz és elsőnek mikor terhes voltam. 8 hetes, akkor mondtam neki: szeretnék nála szülni, tud e vállalni.
2/7 anonim válasza:
Én a 32.héten fogadtam meg az orvosomat.
4/7 anonim válasza:
Én is a mostani dokimhoz járok már évek óta. A terhességemnél is rögtön hozzá fordultam, a kórházban csak a 18. heti genetikai UH-on jártam. Én konkrétan a 24. héten kérdeztem rá, hogy akkor el tudna-e vállalni? 2 hét múlva megyek legközelebb, de azért rákérdezek, hogy ugye nem tervez februárra síelést?? :)
5/7 anonim válasza:
én mikor megállapította, hogy várandós vagyok, rögtön megkérdeztem, hogy akkor szülhetek-e nála és járhatok-e hozzá terhesgondozásra és az árakról is rögtön megkérdeztem.
6/7 anonim válasza:
Én akkor kérdeztem meg, amikor kiderült, hogy terhes vagyok.
7/7 anonim válasza:
Szintén a legelső alkalommal rákérdeztem. Mármint mikor megállapította, hogy terhes vagyok. 8. héten történt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!