Hívhatjátok/hívhattátok a fogadott szülésznőtöket éjszaka? Nyilván csak ha muszáj. Én még erről elfelejtettem megkérdezni az enyémet.
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 11:41
1/3 anonim válasza:
Persze. Mi nem hívtuk, sajnos nekem császár lett a végén, de volt egyszer, hogy munkaidőn kívül hívtam semmit nem szólt, hanem elmondta a kérdésemre a választ. Azt mondta, hogy lehet, sőt inkább hívjam 3-szor feleslegesen mint egyszer nem. Én fogadtam csecsemőst is. Ez új szokás, de szerintem nagyon jó dolog. Nekünk Ő segített a legtöbbet. Műtét után jött és ellátta a babámat, amikor nem kelhettem fel, és mindent megmutatott. Amikor voltak orvosi vizsgálatok a kicsivel kapcsolatosan ott volt és segített mindenben. Egy nappal hamarabb hazajöhettünk, mert segített, nekem ez sokat jelentett. Utána még hónapokig hívogattam, mert nem volt tejem és szoptatással kapcsolatosan is segített.
2/3 anonim válasza:
Persze! Sokszor volt a szülés előtt is, h a dokit nem értem el, a szülésznő mindig felvette.
Persze, h hívhatod! Sokan szülnek éjjel, én is este hívtam őt.
3/3 anonim válasza:
Én december 23-án éjfélkor hívtam. Be is jött a kórházba, de még akkor nem szültünk. Éjjel 3-kor hazamentünk mi is, Ő is. Akkor azt mondta, hogy 24-én már nem tud visszajönni, mert 12 vendége jön Szent estére. Reggel 7-kor kellett visszamennünk és Ő is jött újra. Életem végig hálás leszek Neki.Délben megszületett babókám és Ő mehetett főzni tovább és várni a vendégeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!