Általában a fájások este, éjszaka indulnak meg? Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Első gyermekemnél éjfél előtt pár perccel kezdett szivárogni a magzatvíz minden előzmény nélkül. Úgy olvasom a hozzászólásokat, hogy szinte mindenki éjszaka kezdett vagy így vagy úgy vajúdni.
Most is leginkább arra számítsak, hogy este kezdődnek el a nagy dolgok?
2011. febr. 17. 11:35
1/7 anonim válasza:
Előre nem tudjuk! Hány hetesek vagytok?
2/7 anonim válasza:
Nálunk az elsőnél délután kezdődött, a másodiknál reggel, a harmadiknál meg este ... :-)
3/7 anonim válasza:
Ne vedd készpénznek, amit írok, saját koholmány. Szerintem gyakran elkezdődnek a gyengébb fájások már nappal, csak olyankor teszünk-veszünk, nem figyelünk erre annyira. Este már jobban vesszük a testünk jelzéseit. A magzatvíz szivárgás már más dolog, de lehet, hogy ott is voltak már jelzések az nappali aktívabb időszakban. Bocsi, ha hülyeséget írtam!
4/7 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad lehet.
A ctg-n is láthatók olyan fájástevékenységek, amik nem kifejezetten érezhetők.
Engem inkább az lep meg, hogy nagy százalékban az esti, hajnali órák, amikor komolyra fordulnak a dolgok...
2011. febr. 17. 12:03
5/7 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy azért, mert akkor jár le a 9 hónap. :-))
7/7 anonim válasza:
Anyukám is mindig azt mondogatja, hogy amikor készült, akkor jön ki :-D Nálunk ez mindkettőnél be is vált, igaz nekem nem fájásokkal, hanem mindkétszer magzatvíz elfolyásával kezdődött.
Amúgy ez a cikk evolúciós örökségnek tartja: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!