Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » SOS! Mit adjak ebédre?

SOS! Mit adjak ebédre?

Figyelt kérdés

Most tálaltam ki az ebédet, de elment kakilni a kislányom és erős hasmenése van (eddig nem volt). Az ebéd galuskás zöldségleves (répa -krumpli) meg sült csirke (elég fűszeres) és rizs.

Mit adjak/adhatok neki ezekből, ha végez?

2013. febr. 13. 12:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Zöldségleves úgy, hogy előtte kihalászod a galuskát, plusz rizs.
2013. febr. 13. 12:50
 2/8 A kérdező kommentje:
De pirospaprikával van a leves is.
2013. febr. 13. 12:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor marad a rizs:(, és mellé esetleg a zöldség, főleg a krumpli a levesből.
2013. febr. 13. 12:58
 4/8 anonim ***** válasza:
A répa hasfogo.Hasmenes alatt kerüljük a tejterméket.Sült olajas ételeket.Legjobb a répa ,zöldsegleves,rizs,burgonya.
2013. febr. 13. 13:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyetlen híg, hasmenéses széklet még nem jelent hasmenést. A napi minimum 3, az az enyhe hasmenés, ennél több már valóban betegséget feltételez. Azóta nem volt baja? Mert ha nem, akkor igazából felesleges diétáztatni, inkább csak óvatosan egyen...
2013. febr. 13. 14:37
 6/8 A kérdező kommentje:

Utána volt még egy kör, de az már tényleg csak a vége volt, szerintem minden kijött már belőle.

Sajnos ő hajlamos erre, szóval nem az első eset, de most amúgy is beteg (valami köhögős vírus), épp az orvostól jöttünk haza, hétfőre kapott egészséges papírt (persze ha nem gyógyul meg addig, akkor nem viszem, csak ezt így szoktuk, hogy előre ide adja). Haza jöttünk, leült ebédelni, és közölte, hogy kakilni kell, aztán le se akart szállni a wc-ről, addig írtam ki a kérdést, hogy mit adjak neki...

2013. febr. 13. 15:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Ja és végül a csirke húsból kapott egy kicsit, de csak a belsejéből 8a fűszer kívül volt), meg rizst és almalevet.
2013. febr. 13. 15:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Értem, akkor hátha ennyi volt, és hétfőre teljesen helyre jön! Talán a betegség viselte meg az emésztését is, vannak, akik tényleg hajlamosak erre. A lányom is hasonló típus: ha felső légúti betegsége van, akkor is előbb-utóbb az emésztésen is észre lehet venni. Ha másért nem, akkor a gyógyszerek mellékhatásaként...

Teljes gyógyulást kívánok a kislánynak!!

2013. febr. 13. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!