Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális, hogy a 15 hónapos...

Normális, hogy a 15 hónapos kisfiam pár napja "dugja" a labdáját?

Figyelt kérdés
Labdát a kukija alá helyezi és ott egyensúlyoz rajta - homlokán és oldalt két kezével támaszkodik, lábai a levegőben, tehát súlypontja a kukiján van. Néha emelgeti is a popsiját pont úgy mintha szexelne!Olyan is van, hogy labda helyett plüss macival vagy kispárnával teszi ezt. Naponta kb 2-3x csinálja és kb 15-20 percig eltart.
2009. szept. 6. 09:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát akkor aki akarja magyarázza el a 15 hósnak. Sztem felesleges ezzel foglalkozni ilyen korban. Talán kicsit korai ilyenkor a felvilágosítás.Ez nem egészen az a kategóri, hogy az utcán ne engedd el anya kezét.

Nálunk csak olyan gond volt, hogy miután már nem volt rajta pelus gyakran fogta.Ilyenkor kitaláltam valami olyan játékot, amihez kell a keze és akkor nyilván már nem azt fogta.És lám el is múlt a dolog.És neki fel sem tűnt, hogy azért mondom, hogy ne fogja, így nem hiszem hogy ez később károkat okozna neki. Nem magyaráztam el neki, hogy jó kisfiam csináld csak nyugodtan, de akkor most menj be légyszi a szobádba mert ezt egyedül szoktuk csinálni, hogy más ne lássa.

Nálad ez a magyarázás saját tapasztalat és bevált?

De persze a Te véleményed is tiszteletben tartom, csak abszolút nem értek vele egyet.

2009. szept. 10. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!