Szerintetek ha gyerekoromban sokat bántott a nevelőanyám és most feljelenteném, elítélnék? Ha igen hány évre?
Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 22:44
21/29 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem igen érdekel, ki hisz nekem és ki nem...
2020. júl. 20. 15:31
22/29 anonim válasza:
Csak szólok, hogy ha csinálnék egy emailcímet, utána ugyanuyg fel tudnám ide tölteni, hogy mindneki lassa. Ha meg kitakarod az adatokat, nem mindegy hoyg hanyan latjak? Amúgy meg te akarod hogy higyjenek neked, de senki sem fog, mert kamu az állításod.
23/29 A kérdező kommentje:
De más dokumentumát feltölteni nyilvános felületre, ugyan biztos nem vagyok benne, de selytem, hogy szabályellenes...
Én tudom, hogy igazam van, Te meg sose tudod meg, hogy mi az igazság...
2020. júl. 20. 15:58
24/29 anonim válasza:
Aztán miért lenne szabályellenes, ha kitakarja az ember Az adatokat?
De, tudom mi az igazsag, az, hogy kamuzol. De ha neked ez jo....
25/29 A kérdező kommentje:
Amúgy nem gondolod, hogy lehetnél kicsit kedvesebb? Fogalmad sincs, hogy hazudok e vagy sem... És ha nem, akkor alaptalanul vádolsz hazugsággal....
2020. júl. 20. 16:08
26/29 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy hazudsz. Nem, nem a bántalmazásban, azt nem vonom kétségbe. De nagykorúként nem tudtad feljelenteni a nevelő anyádat azért, hogy gyerekként bántalmazott.
27/29 anonim válasza:
Köszi, boldog vagyok. Az addig meg van, hogy ez annyit bizonyit, hogy x évben elítéltek valakit? Nem pedig azt, hogy te nagykorúként beperelted valamiért, amit ellened elkövetett, amikor kiskorú voltál?
28/29 A kérdező kommentje:
Jézusom.... Nem én pereltem be amúgy, hanem végül is a gyámügy... A lényege az egésznek, hogy hiába voltam már nagykorú mikor elindították a nyomozást, így is ítélet született...
2020. júl. 20. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!