Ovi kérdés. Tapasztaltabb anyukák, Ti hogy kérdeznétek rá a helyemben? Vagy mit csinálnátok?
én úgy kérdeznék rá,hogy: mit szoktak csinálni egy visszahúzódó gyerekkel,aki olyan mint az én gyerekem?
megvárják amíg magától részt akar venni a foglalkozáson? vagy egy kicsit külön foglalkoznak vele és biztatják is?
ha normális hangnembe kérdezed,akkor nem hiszem hogy támadásnak vennék.
Hát ha nem csinál semmit, csak sír, akkor nem lehet túl jó óvónénije. Már bocsánat, de én is óvónéni vagyok(épp gyeden), de ha sírt egy gyerek, ami beszoktatási idő alatt gyakran előforduhat, akkor kellene valami módszerének lenni az óvónőnek, hogy megpróbálja elterelni a figyelmét, játszásra bírni, hogy jól érezze magát. PErsze nem vagyunk egyformák, de ha a gyerek érzi, hogy szeretettel fordulnak felé, bátorítják, akkor 4 hét alatt már ezen rég túl lehetne a kisfiad.
Nyugodtan kérdezz rá, vagy kérd meg az óvónénit, hogy próbálja bevonni a játékba, foglalkozásokba. Hátha észreveszi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!