Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki utálja ezeket a kérdéseket...

Haramia kérdése:

Aki utálja ezeket a kérdéseket ne válaszoljon de kaptatok már GYED-et?

Figyelt kérdés
Mert eddig számlára mindig megjött 3-áig, ma meg már 7-e és nem tudom h érdeklődjek-e telefonon, holnap már péntek és tuti nem fognak semmit sem csinálni, akár milyen okból is késik...
2013. febr. 7. 13:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tegnap kaptam, de nekem a munkáltatóm küldi.

2013. febr. 7. 13:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Én 4-én kaptam, de szintén munkáltatótól.
2013. febr. 7. 13:13
 3/11 A kérdező kommentje:
...én OEPtől, de basszus most néztem és ma is csak délig voltak :s már hiába is hívnám...
2013. febr. 7. 13:16
 4/11 A kérdező kommentje:
...ezzel tudnak a végletekig felhúzni, hogy eleve múlt hét pénteken volt elseje....holnap meg van rá egy tizesem (azaz sajnos pont h nincs), hogy majd közlik, hogy csak jövő héten lesz utalás...
2013. febr. 7. 13:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha OEP-től kapod, nekik a határidő, 10-dike. Ugye van mikor előbb utalják, ebben a hónapban később kezdik az utalásokat, elvileg holnap mindenképp rajta kell lennie a számládon.
2013. febr. 7. 13:17
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi, remélem így lesz...
2013. febr. 7. 13:21
 7/11 anonim ***** válasza:

A gyermekgondozási díjat havonta utólag kell folyósítani, kifizetőhely esetén a bérfizetési napon,

az egészségbiztosítási pénztári szakigazgatási szerv pedig a tárgyhónapot követő hó 10. napjáig

teljesítik azt, az igénylő kérelme szerint postai úton vagy bankszámlára átutalással.

A határidő lejártát követően kifizetett ellátások esetén a késedelembe esett egészségbiztosítási pénztári

szakigazgatási szerv kamatot köteles fizetni a gyedre jogosult részére (nem kell megfizetni a kamatot a

folyósított előleg összege utána, illetve ha a kamat összege nem haladja meg az 1000 Ft-ot). A

késedelemre fizetett kamat mértéke minden naptári nap után a felszámítás időpontjában érvényes

jegybanki alapkamat kétszeresének 365-öd része.

Tehát ma 7-dike van, még nincsenek elkésve, de mivel 10-dike vasárnap, holnap elvileg meg kell kapnod.

2013. febr. 7. 13:24
 8/11 anonim ***** válasza:
oep től kapom.igaz postán ami 2nappal késöbb jön mint a számlásnak.de már tegnap meghozta a postás.sztem valami probléma lehet a gyededdel.
2013. febr. 8. 14:01
 9/11 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, tegnap utalták...de erre 10.000ft-al kevesebbet mint előző hónapban :O ...nem igazán értem. De leghamarabb hétfőn tudok utánajárni, sztem ekkora eltérés nem lehet két hónap között.
2013. febr. 9. 06:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha tavaly kaptál családi adókedvezményt, idén januárban újra meg kellett igényelni, vagy ha nem ez az oka, hogy kevesebbet kaptál, akkor a gyed kompenzáció miatt lehet még, ha azt kaptál tavaly, mert azt is újra kell igényelni.
2013. febr. 9. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!