Akinek 3 éves kor körül diagnosztizálták a lisztérzékenységet, milyen vizsgálatok kellettek?
Kisfiam vérvételi eredménye vélhetően lisztérzékenységet mutat, elküldtek ismétlő vérvételre. Ennek eredményét várom.
De ma olvastam, hogy biopszia is kell, hogy hivatalosan elismert lisztérzékeny beteggé nyilvánítsák és támogatást kaphasson??
Minden infót nagyon köszönök a témában, próbálok felkészülni, mert gondolom ha az első vérvétel ezt mutatta, akkor nincs visszaút :(.
Aggódom kicsit - kell ez v. felesleges? Nagy ügy v. annyira nem?!
Az én kisfiam 4 éves lesz májusban.
Kedden vettek tőle vért (tőlünk is, szülőktől), mert a teszt pozitív lett, és a férjemnél egyértelműen lisztérzékenységre utaló tünetek vannak. Még nem tudjuk a vérvétel eredményét, de már előjegyezték a fiamat és a férjemet is biopsziára. Sajnos kell a vizsgálat.
Nálunk is friss a dolog, én is még csak tájékozódom.
Köszönöm a választ. Sajnálom. Nem is tudom mit mondjak. Örülnék, ha tartanánk a kapcsolatot. ÉS annak is, ha megírnád mi volt a biopszián.
Az én kisfiam még a vérvételt is végigordította...
Kitartás!
A férjed eddig is tudta, vagy számára is csak most derült ki?
Én 2 dolgot tanácsolnék olvasásra, mert sok félrevezető információ van mindenhol...
1. liszterzekeny.hu! Elsőként a startcsomag!!!
2. facebookon vannak nagyon jó csoportok, receptekkel, ötletekkel :) Pl: gluténmentes konyha és hétköznapok címmel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!