Van itt olyan szülő, akinek a gyermekénél affektív apnoe-t diagnosztizáltak és bölcsődés korú, ill. oda jár már?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy hogyan tolerálták ezt a bölcsődében, ill. a gyermek viselkedésében a bölcsődei mindennapok változtattak-e ezen valamit. A kisfiam 2 éves lesz nemsoká, és lehet már most bölcsődébe tudnám adni. Csak félek, még korai.2010. márc. 5. 15:50
1/4 anonim válasza:
nekem ikreim vannak, 17 hónaposak. a kislányomnál derül kii, hogy ez a baja. Nem tudom nálatok hogy jelentkezik ez az ájulásos dolog, nálunk akkor ha leesik valahonnan és beüti a fejét, megijed. Mi most kezdtünk járni bölcsibe, igaz hetente csak 2X fél délelőttöt! én elmondtam mi a baja és hogyan kell kezelni, nem volt vele gondja a nevelőknek, azt mondták tudják kezelni a dolgot, volt már ilyennel dolguk!ha úgy érzed vágyik már gyerektársaságra és szeretnéd beadni, hát tedd azt, szerintem nem lesz gond vele!
2/4 anonim válasza:
első vagyok! változott a helyzet! ma közölték a bölcsiben, hogy mégsem tudják vállalni a gyereket még úgy sem, hogy én ott vagyok! szóval jövő 7től mi sem megyünk :)
3/4 A kérdező kommentje:
De ezt a betegsége miatt közölték? Nálunk akkor van ilyen ájulásos dolog, ha nagyon bepörgeti magát mert valamit nem engedek neki, de szerencsére elég ritka, és megtanultuk kezelni. Érdekes, hogy egy bölcsőde így áll hozzá. Köszi a válaszod, remélem azért valahova sikerül majd beadnod!
2010. márc. 11. 08:43
4/4 anonim válasza:
igen, a betegség miatt közölték, nekünk nagyobb eséskor jön ki az ájulás, ha a fejére esik, a másik variáció az a síráskor szokott pont, mint nálatok! Szóval minket "kicsaptak" :)
De ez csak egy bölcsi volt, szerintem próbálkozz mindenképp, nekem elment a kedvem az egésztől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!