Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 és fél éves a fiam. Mára...

2 és fél éves a fiam. Mára teljesen leszokott a délutáni alvásról. Nem korai ez még?

Figyelt kérdés
Az igazsághoz hozzátartozik,hogy azóta hagyom reggel 9ig is aludni,hogy ne legyen teljesen kimerült és hisztis.De ha délután véletlenül elalszik,éjfélkor tudom letenni csak(úgy.hogy du. kb 3kor kel).
2013. febr. 4. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem elég korai, pláne, hogy az oviban emiatt komoly gondok lesznek. Valahogy "állítsd" vissza, ébreszd reggel korábban, pl.
2013. febr. 4. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:

hát, sztem korai, nem beszélve arról, hogy ez milyen problémákat vet fel majd az oviban is...

Sztem az idegrendszerüknek muszáj még pihenni nap közben, próbáld meg reggel egész korán felkelteni, 6-6.30h-kor, és akkor talán délben elaludna, és ébreszd fel 14h-kor..akkor sztem este időben elaludna...

2013. febr. 4. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor nem lenne gáz, ha este normálisan aludna.

Vagyis azt írod, reggel hagyod sokáig aludni, hogy kipihent legyen, tehát összességében -óraszámban- több alvásra van szüksége.

Ha viszont közösségbe fog járni, nem hagyhatod 9-ig aludni.

Én megpróbálnám átalakítani az alvási időket.

Ami persze nem egyszerű feladat, de egy próbát megér.

Én amúgy anno 2 évesen már nem aludtam napközben. Mondjuk én eleve keveset aludtam állítólag, így este sem aludtam húde sokat.

Az oviban az óvónők idegeire mentem amúgy azzal, hogy nem aludtam napközben. Emiatt utáltam is az ovit.

Mondjuk túléltem, nem maradt fájó pont. :)

De azért én megpróbálnám átszervezni a napunkat.

2013. febr. 4. 21:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Én ugyanezzel szenvedek a 2 évesemmel. Azzal kiegészítve, hogy ő bölcsibe jár és ott alszik napközben 2-2,5 órát, viszont még most is hangosan kiabál az ágyában és tuti nem alszik el fél 11 előtt. Agybajt kapok tőle. Reggel fél 7-kor kelünk, nem értem hogy nem fárad el estig.

Abban bízom, hogy ez csak egy átmeneti idő, a lányomnál, aki már 5 éves, nála is volt egy ilyen időszak, aztán valahogy visszaállt a 9 órás elalvásra.

2013. febr. 4. 22:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én 4 évesem még mindig alszik d.u. Igaz, hogy nem akar, de azért sikerül elaltatnom. Reggel 7 körül keltem, fél2-2re alszik el d.u. 3-kor keltem és este 9-fél10-kor alszik el.
2013. febr. 5. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!