Kisfiam 3 hónap múlva lesz 3 éves, milyen szinten kéne rajzolnia ebben a korban?
én fiam totál odavan a rajzolásért, jobban rajzol mint én. mondjuk ez nem egy nagy atrakció :D férjem és apukám iszonyú jól rajzol, gondolom tőlük örökölte :)
3. szülinapja előtt 2 hónappal rajzolt nekem egy meglepetés kártyát névnapomra. van rajta egy ember, ez lenne apa, de szép, tök felismerhető (mármint az emberi alak, nem az, hogy az apja lenne a képen :D), van szeme, haja, szája, keze, hasa, lába, stb :) és rajzolt nekem egy autót, az már kevésbé felismerhető, de ő a mai napig megmondja, hogy oda autót rajzolt, tehát ő látja :)
csigabiga, napocska, hát, fa, virág, ilyeneket olyan 2,5 éves kora óta felismerhetően rajzol :)
nevelési tanácsadóban mikor voltunk más miatt azt mondták, hogy nem igazán kell még 3 évesen tudnia rajzolni, annyit "kell" tudnia, hogy kerítést és + jelet ha rajzol neki valaki és megkéri, hogy ő is tegye meg akkor azt le kéne már tudnia utánozni, de itt a vonalak keresztbe áthúzása a lényeg. nem tudom miért fontos ez, az interneten biztos találsz róla valamit ha bővebben érdekel :)
Ha napocskát tud ragadd meg az alkalmat és beszélj neki a Nap kitörésekről, globális felmelegedésről, összeállíthatsz egy egyórás PowerPoint prezentációt is. Nyomjátok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!