Kisfiam 3 hónap múlva lesz 3 éves, milyen szinten kéne rajzolnia ebben a korban?
:)))
Nem volt túl hasznos a válszotok! :)
Nem tudom, hogy ebben a korban kb. mit "illik", hogy tudjon rajzolni.
Kisfiam még csak össze-vissza vonalakat tud rajzolni, meg egy napocskához hasonló valamit tud lerajzolni. Nem is igazán érdekli őt a rajzolás.
Hasonló korú gyerekek rajzaira lennék kíváncsi, hogy miket tudnak lerajzolni.
"...egy napocskához hasonló valamit tud lerajzolni. Nem is igazán érdekli őt a rajzolás. "
Ez a legtöbb felnőttnél is igaz :) akkor már felnőtt a kicsid? :)
Énpl 8évesen már perspektivikusan rajzoltam, ámulat a rajztanártól mindenkitől, mire tovább tanultam már lyukasórának számított nekem a rajzóra mert unalmasan könnyű volt és inkább csak a lányoknak csináltam meg a házját. :) Még így se érdekel a rajzolás! :) De komolyan! Inkább nézd azt ha nem érdekli a rajzolás akkor érdekli e más játék? Ha amúgy tutika a kicsi akkor rendben. :)
Egy jól rajzoló válasza
Nem az érdekel, hogy mit jelent, amit rajzol. Egyszerűen csak az érdekel, hogy a vele egykorú gyerekek miket tudnak rajzolni. Ennyi!
Egyébként nem aggódom és nincs is vele semmi baj szerencsére, nagyon okos, értelmes kisfiú, akinek be nem áll a szája, annyit beszél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!