Játék laptop kérdés? Akinek van nézzen be!
Kapott a fiam egy játék laptopot. Nagymami Tescoba vette. Piros ovális alakú, a jobb oldalán kis egérrel.
Van benne betű, szó, dallam, szám és számológép, óra és játék funkció.
A problémám az, hogy 50 programnak kellene benne lenni, de nem jövök rá hogy kell a menüjében járkálni. Egyedül a játékoknál tudom végignézni a lehetőségeket.
Pl. a dallamnál csak egy dallamot játszik, ha megnyomunk egy billentyűt, viszont van benne olyan funkció is, hogy szolmizálni lehet, saját hangokat leütni.
Akinek ilyen van segítene? Köszönöm szépen!
uh....nehéz szülés volt...:( de sikerült...
hát nem a menüben kell lépkedni, hiába van ilyen gomb.
Tényleg meg kell várni, hogy végigmondja, pl. zenéljünk. és utána egy % gombot. már mindent végignyomkodtam. A férjem már majdnem kivágta az udvarra.
De milyen borzasztó hangja van ennek a laptopnak, mármint a nőnek. Így mondja: jáguár. (jaguár). Nagyon gépi.
Mi is ilyet vettünk, retteneteset csalódtam benne. Nagyon gagyi. Kicsit palóc a kiejtés. :)
Az "alma" szóhoz társított képről meg ne is beszéljünk, mire enged következtetni...
Arra én sem jöttem rá, hogy hogyan lehet a dallamokkal játszani, pedig pont az lenne a jó a fiamnál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!