Peg Perego duett SW babakocsi vagy a Jane powertwin babakocsi a jobb?
Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 19:59
1/8 anonim válasza:
Szerintem hasonló mind kettő. A bugaboot még nem nézted az nagyon jó.
2/8 anonim válasza:
Juj Peg Perego Duette sw t nagyon nem ajánlom, dög nehéz széles hosszú iszonyú vele közlekedni...nekem Jané twin twom volt klasszisokkal jobb... A powertwin is hasonló az is tetszett csak nem találtam jó árban mikor vettem. A peg peregót nagyon nem ajánlom, batár nagy. A tesókocsi amúgy sem az a pille kategória nem kell még nehezíteni rajta:))
3/8 anonim válasza:
Nekünk is Jane Twin Two van. Van jó oldala is és néhány amit nem szeretek,de nem bántam meg hogy ezt vettük az ikreknek. Peg Peregot nekünk se ajánlották.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Mi már vettünk egy Peg Perego duett SW babakocsit .Így ha megérkezik akkor megírom ,hogy mi a véleményem. Remélem ,hogy nekünk be válik majd .Egyébként mi testvérkocsinak akarjuk használni majd.
2013. febr. 5. 10:09
5/8 anonim válasza:
De akkor miért tetted fel a kérdést?
6/8 A kérdező kommentje:
Mikor feltettem még nem vettük meg, de mivel nem jött válasz így választottunk mi .
2013. febr. 5. 10:17
8/8 A kérdező kommentje:
Hát szerintem mi jól döntöttünk ,megvan a babakocsi és mi megvagyunk vele elégedve .Szerintem egyáltalán nem nehéz tolni egyszerű vele a közlekedés ,a bevásárló központ pénztárainál is elfér szépen.Köszönöm a válaszokat és én ezt a Peg Perego duett SW babakocsit bátran ajánlom igaz mindenkinek más az ízlése .De nekünk bevált.
2013. febr. 8. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!