Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5eves fiam nagyon vekony. Van...

5eves fiam nagyon vekony. Van valami hazi modszer a hizasra? Mindnent eszik de azt le is mozogja. Hiperaktiv. Esetleg hzlalo etelek? Receptek?

Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 15:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

107 cm jovohonapban lesz 6 èves.ès 14 kg.a mèretei megfelelnek egy 4 èves gyereknek.voltunk vizsgàlaton is,ezt a gyerekorvos mondta,mivel kulfoldon lakom es nagy korzetben az egyetlen gyerekorvos igy kènytelen vagyok az o tanàcsait megfogadni.o csak vasat irt fel,2 honap alatt semmi eredmèny nem volt.

nem szeretnèm ha dagadt lenne,de o tènyleg valami kis etiop gyerekre hasonlit.

2013. febr. 4. 17:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó válaszoló vagyok, most olvastam vissza a válaszom, hát elég értelmetlen lett:) Szóval adok neki Béres cseppet és C-vitamint, azóta nőtt az étvágya. Az édességet leszorítottam és csak rendes étkezés után kaphat, különben ellene azon.
2013. febr. 4. 18:05
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen en is csak etkezes utan adok de csak ha megette az o adagjat.kulfoldon elek itt meg nem talakoztam beres cseppel c vitamint mgprobalom.
2013. febr. 4. 18:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is a legkisebb az oviban... 4 éves, 100-101cm és alig 14 kg. Nálunk is az a helyzet, hogy rengeteget mozog, gyors az anyagcseréje és nem viszi túlzásba az evést, olyannyira nem, hogy sokszor meg kell etetnem(pedig az oviban állítólag elég jól eszik). Én Cebion multi 2x szirupot adok neki, meg C-vitamint!
2013. febr. 5. 11:33
 15/17 anonim ***** válasza:
11.33-as vagyok. Még annyit akartam írni, hogy nálunk biztos genetikailag is ilyen, mert én is csak 160cm, 50kg vagyok.
2013. febr. 5. 11:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Érdeklődni szeretnék, hogy nőtt a fiad a kérdés óta? Az én kisfiam is kicsi 95 cm és 4 éves lesz. 14,5 kg. Mindenki piszkál, hogy milyen kicsi, engem is nagyon zavar, de az orvos sehova nem küldi el, mert szerinte nincs gond. Még éppen belefér a normál intervallumba, és nem beteges. Mi sem vagyunk magasak (162 cm és 172 cm) de annyit hallom nap-mint nap hogy milyen kicsi, meg mikor fog nőni, hogy jó lenne, hallani valami eredményt mástól!
2014. júl. 7. 13:40
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a mai napig haragszom a szüleimre amiért 5 évesen mivel sovány voltam étvágygerjesztő gyógyszert adtak és állandóan tomtek edesseggel. Emiatt 9 évesen 65 kg voltam, 16 évesen 130 kg és azóta sikerült 45 kg-t fogynom, most 27 vagyok.
2018. máj. 25. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!