Aki nevel nagyobb figyelemzavaros (hiperaktív) gyereket leírná nekem mire számíthatok a későbbiekben a most 6 éves kisfiammal kapcsolatosan, később nem lesz ennyire túlmozgásos?
Köszönöm,de én ezeken már rég túl vagyok,felfaltam az összes szakirodalmat és mindet amit a neten találni a témáról .:-)
Mégis tele vagyok kétségekkel.
Szia!
Az én hiperaktív fiam most 9,5 éves. Egy picit már talán kevesebbet mozog, mert az iskola betöri, viszont helyette elkezdett szorongani. :-(( Nem tudja teljesen visszafogni magát és nem ül hátratett kézzel egész nap az iskolában, viszont ez a mozgásmegvonás más területeken kezdett jelentkezni. Pl. kalimpál, firkál, dobol a padon, a ceruzával játszik, hintázik a széken. Vagy nemcsak a mozgásban, hanem amióta iskolás, sokkal feszültebb, könnyebben begurul. Visszasírjuk az ovit, amikor egész nap kint voltak a szép zöld udvaron. Most nagyon nehéz elegendő mozgást biztosítani neki. Egész nap dolgozom, munka után viszont próbálok vele legalább sétálni vagy kint játszani, mert rettenetesen igényli. És persze edzésekre is jár. De nagyon nehéz. A nyári szünetekben sokkal nyugodtabb, könnyebb vele. :-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!