A gyerek macskakakit vett a szájába! Mi baja lehet?
Figyelt kérdés
azonnal lemostuk,kimostuk,itattuk.holnap reggel már viszem is az orvoshoz,rendeltem időpontot.végig olvastam a neten a toxoplazmózisról mindent.elég ha csak holnap jutunk le dokihoz?itt nálunk(külföld) ami van ügyelet nem igazán jó.fognak neki adni gyógyszert?tapasztalatok? 1éves a gyerek.2013. febr. 2. 17:36
12/16 anonim válasza:
Csak aztan vigyazz,nehogy meg a szomszed jelentsen fel az allatvedelmiseknel....
13/16 anonim válasza:
sikerült elérned valamit azóta? teljesen átérzem a problémád, én is hasonlóval küzdök, majd részletezem
14/16 anonim válasza:
Gratulálok!
Végülis meg kell mérgezni szerencsétlen macskákat, hogy aztán kínok között szenvedve elpusztuljanak, mert történt egy ilyen eset. Az egyik válaszoló írta a galambos történetet, de ugye más urulekkel is találkozhat a gyerek... Nem akarsz minden állatot kiírta? Akkor inkább zárd be a kölyköt egy steril szobába egész életére, ne az állatokkal tolj ki.
15/16 anonim válasza:
Utólag olvastam a hosszú kommented. Akkor sem értek egyet. Mergezd meg a szomszédot...
16/16 anonim válasza:
De komolyra fordítva a szót. Úgyis lesznek ott újabb meg újabb macskák, szóval tényleg nem az állatokat kéne bántani, akik nem tehetnek róla.
Remélem megoldodott a probléma azóta, drasztikus megoldás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!