Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyerekes anyukák, mi volt...

Kisgyerekes anyukák, mi volt ma az ebéd?

Figyelt kérdés
Írnám össze előre hogy mi legyen a kaja, de már nincs ötletem.. Szóval hajrá csajok!! :)
2013. jan. 30. 18:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Tegnapelott meg tegnap nallunk zoldsegleves + bacon szalonnaba tekert csirkemell darabkak sajtos tejfolos ontettel es melle burgonyapure.

Ma francia hagymaleves es sonkas rakott teszta

Holnap szinten francia hagymaleves es gombaval, paradicsommal meg fustolt sajtal toltott padlizsan.

Penteken rantott hal sulkrumplival es tartarmartassal

Szombaton tojas leves (ez a kisfiam kedvence) es sajtos csoben sult karfiol fuszeres burgonya gerezdekkel (a burgonyagerezd fagyasztott termek es mexicoi fuszeres)

Vasarnap husleves es kuktaban elkeszitett marhahus szeletek, hagymaval, bacon szalonnaval, vorosborral es gombaval. Szerintem ebbol hetfore is marad.

2013. jan. 30. 23:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
zöldségleves, sertéspörkölt, tészta volt tegnap. Ma tojásleves és rakott zöldbab lesz.
2013. jan. 31. 08:44
 13/20 A kérdező kommentje:
Tyűűű köszönöm a sok választ!!! :)
2013. febr. 1. 13:59
 14/20 anonim ***** válasza:

Tegnapelőtt húsleves volt rántott husival és rizzsel.

Tegnap rántott leves (kedvencek kedvence : kenyérbedobálós levesnek hívják a gyerekek :-) ) és rántott csirkemell szamlakrumplival,

Mára még maradt leves, és túrógombóc lesz.

Két fogás mindig kell, eggyel nem laknak jól :-)

2013. febr. 20. 07:37
 15/20 anonim ***** válasza:
Én a lányom kívánságára csináltam húslevest,rántott húst krumplipürével,somlóit.
2013. febr. 20. 08:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Paprikás krumpli finom puha kiflivel.
2013. febr. 20. 08:57
 17/20 anonim ***** válasza:
krumplileves lesz és rakott karfiol
2013. febr. 20. 09:39
 18/20 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt: gulyásleves + meggyes töltött nudli (fagyasztott) házi lekvárral és porcukorral

tegnap: sk pizza és közkívánatra vacsira palacsintát sütöttem

ma: rizs párolt zöldségekkel+ rántott csirkemell

holnap: sárgaborsófőzelék és pörkölt , illetve a nemeszemmegafőzelékeket-férjemnek főzök ki tésztát a pörihez

a hétre tervezek még paprikás krumplit, rántott brokkolit/karfiolt tejfölös-zöldfűszeres mártogatóssal és szalmakrumplival, illetve valami halételt, azt még nem találtam ki, valszeg befűszerezem és lesütöm majd tepsiben kevés tejszínnel és reszelt sajjtal, ezt mindig megeszik, másképp nem nagyon fogy a hal itthon :(

2013. febr. 20. 11:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Hagymakrémleves, tört krumpli, hurka, párolt káposzta.
2013. febr. 20. 13:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Tyúkhúsleves és rakott tészta.
2013. febr. 20. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!