Kisgyerekes anyukák, mi volt ma az ebéd?
Tegnapelott meg tegnap nallunk zoldsegleves + bacon szalonnaba tekert csirkemell darabkak sajtos tejfolos ontettel es melle burgonyapure.
Ma francia hagymaleves es sonkas rakott teszta
Holnap szinten francia hagymaleves es gombaval, paradicsommal meg fustolt sajtal toltott padlizsan.
Penteken rantott hal sulkrumplival es tartarmartassal
Szombaton tojas leves (ez a kisfiam kedvence) es sajtos csoben sult karfiol fuszeres burgonya gerezdekkel (a burgonyagerezd fagyasztott termek es mexicoi fuszeres)
Vasarnap husleves es kuktaban elkeszitett marhahus szeletek, hagymaval, bacon szalonnaval, vorosborral es gombaval. Szerintem ebbol hetfore is marad.
Tegnapelőtt húsleves volt rántott husival és rizzsel.
Tegnap rántott leves (kedvencek kedvence : kenyérbedobálós levesnek hívják a gyerekek :-) ) és rántott csirkemell szamlakrumplival,
Mára még maradt leves, és túrógombóc lesz.
Két fogás mindig kell, eggyel nem laknak jól :-)
tegnapelőtt: gulyásleves + meggyes töltött nudli (fagyasztott) házi lekvárral és porcukorral
tegnap: sk pizza és közkívánatra vacsira palacsintát sütöttem
ma: rizs párolt zöldségekkel+ rántott csirkemell
holnap: sárgaborsófőzelék és pörkölt , illetve a nemeszemmegafőzelékeket-férjemnek főzök ki tésztát a pörihez
a hétre tervezek még paprikás krumplit, rántott brokkolit/karfiolt tejfölös-zöldfűszeres mártogatóssal és szalmakrumplival, illetve valami halételt, azt még nem találtam ki, valszeg befűszerezem és lesütöm majd tepsiben kevés tejszínnel és reszelt sajjtal, ezt mindig megeszik, másképp nem nagyon fogy a hal itthon :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!