Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek arròl,...

Anyyí7 kérdése:

Mi a véleményetek arròl, hogy a gyerekek meddig cumizzanak ill. cumisüvegezzenek?

Figyelt kérdés
Az én kisfiam 2.5éves és cumisüvegezik elalváskor amibe teát vagy kakaót kér.Próbáltam leszoktatni de nem akarja elhagyni;sőt egy pár hete rászokott ,hogy délben is kéri elalváshoz amit sosem tett.Nem tudom mitévő legyek.
2013. jan. 30. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

lányom 2.5 éves csörösböl iszik este is éjjel is de csak vizet

cumizni cumizik és fog is most nem veszem el töle mert pár nap és jön a tesoka.

másnak véleménye hidegen hagy el fogja hagyni a cumit is mire oviba megy

2013. jan. 30. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Addig, ameddig igényük van rá!
2013. jan. 30. 13:09
 3/6 anonim ***** válasza:

A cumisüveget elvettem a fiamtól másfél évesen (szépen megissza pohárból a tejét, kakaóját, sosem kereste többé a cumisüveget), a cumit még nem vettem el, de 2 éves kora óta már csak alváshoz kapja meg (Utcán másfél éves kora óta nem engedtem cumizni).

2 év 3 hónapos most.

Úgy tervezem, hogy 3 éves korára teljesen elveszem a cumit.

Két és fél év körül nappali alvásnál, utána az éjjelinél is-ha nagyon nem megy, akkor lehet megmarad tovább is, mint 3 év, de csak éjszakára!

2013. jan. 30. 13:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan 1,5-2 éves korára már illik pohárból innia, de a reggeli-esti tej ennél jóval tovább mehet cumisüvegből. A cumiról nincs véleményem, az enyémek nem cumiztak.
2013. jan. 30. 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:

A nagy 4,5 éves lesz lassan és a reggeli-esti kakaót még mindig cumisüvegből issza. Mert így legalább megissza, és jó ha legalább az a 2x2 dl belemegy a gyerekbe. Bögréből nem iszik túl sokat...

Azért a cumit már elvitte a Nyuszi tavaly.

A kicsi 2 múlt, cumisüvegezik legtöbbször, mert éjjel nem akarom, hogy mindene vizes legyen, a táskámban is kényelmesebb egy kupakos cumisüveg. Bár sokszor sima flakont viszek szívószállal. Amúgy ő is tud pohárból inni, de egyik gyerek se "ér rá" a sok játék közben.

2013. jan. 30. 15:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokad de azt hiszem nem jól fogalmaztam mert elértettétek.Az én fiam mindent megiszik pohárból.Napközben nem is kéri a cumisüveget csak elalváshoz.Kis cumit nem cumizik;az nem kell neki.Próbálom vízre szokatni de nem igazán hajlik (nagyon makacs természet)!!A napközbeni alvásnál csak vizet kap.Csak éjjszaka sajnálom mert mikor felkél akkor nem fogadja el csak a hígitott tenát vagy kakaót.Azt hiszem így helyesebb a fogalmazás.:-)
2013. jan. 31. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!