Mi a véleményetek arròl, hogy a gyerekek meddig cumizzanak ill. cumisüvegezzenek?
lányom 2.5 éves csörösböl iszik este is éjjel is de csak vizet
cumizni cumizik és fog is most nem veszem el töle mert pár nap és jön a tesoka.
másnak véleménye hidegen hagy el fogja hagyni a cumit is mire oviba megy
A cumisüveget elvettem a fiamtól másfél évesen (szépen megissza pohárból a tejét, kakaóját, sosem kereste többé a cumisüveget), a cumit még nem vettem el, de 2 éves kora óta már csak alváshoz kapja meg (Utcán másfél éves kora óta nem engedtem cumizni).
2 év 3 hónapos most.
Úgy tervezem, hogy 3 éves korára teljesen elveszem a cumit.
Két és fél év körül nappali alvásnál, utána az éjjelinél is-ha nagyon nem megy, akkor lehet megmarad tovább is, mint 3 év, de csak éjszakára!
A nagy 4,5 éves lesz lassan és a reggeli-esti kakaót még mindig cumisüvegből issza. Mert így legalább megissza, és jó ha legalább az a 2x2 dl belemegy a gyerekbe. Bögréből nem iszik túl sokat...
Azért a cumit már elvitte a Nyuszi tavaly.
A kicsi 2 múlt, cumisüvegezik legtöbbször, mert éjjel nem akarom, hogy mindene vizes legyen, a táskámban is kényelmesebb egy kupakos cumisüveg. Bár sokszor sima flakont viszek szívószállal. Amúgy ő is tud pohárból inni, de egyik gyerek se "ér rá" a sok játék közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!