Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi az a tevékenység amit...

Mi az a tevékenység amit kisgyerek mellett nem tudsz csinálni, pedig szeretnél?

Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 18:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
Olvasni és reggel sokáig aludni. Mindig is éjszakai bagoly voltam, régen jó volt hétvégente néha 9-10-ig lustizni, de ez megszűnt. Minden nap 6-kor ébreszt a fiam vagy a lányom. Meg is mondtam nekik, hogy majd tinédzser korukban bosszút állok egy átbulizott éjszaka után. :)))
2013. jan. 29. 21:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik dolog a sok közül,hogy huzamosabb időt legyünk kettesben a férjemmel,ne csak este lefekvés után,hanem akár egy egész napot.Erre a megismerkedésünk óta sajnos nem volt példa(9 éve)De ez márciusban teljesülni fog,mert a családomtól(nagynénémék,unokatesóim) egy pécsi hétvégét kaptunk ajándékba karácsonykor,úgy hogy a 3 gyerekre ők vigyáznak.(nagyink sajna nincs)A másik dolog,hogy anyósomtól örököltem egy hiper-szuper varrógépet,szeretnék megtanulni kicsit varrni....dehát ez se most lesz.A napi feladatokat nem említem,mert az gondolom mindenhol nehéz kisgyerek mellett,főleg ha nincs segítség,de én azt már megszoktam.
2013. jan. 29. 21:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

nekem a sport nagyon hiányzik, kislányom előtt versenyszerűen lovagoltam.

anyagi okok miatt egyenlőre nem tudok :(

2013. jan. 29. 23:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kreatív hobbizni. Elvannak a gyerekek magukban is, de amint előveszem a kis hobbis dobozomat, már jönnek nézni, mit csinálok, és segítenének, ami nem baj, sok ilyet csinálunk együtt is, de azért néha jó lenne elszöszmötölni ilyenekkel csendben, egyedül, mint régen. :) Ha van is egy kis nyugodalmam, akkor meg már inkább mást csinálok, sportolok, olvasok, férjemmel foglalkozom, netán alszom.
2013. jan. 29. 23:44
 15/15 anonim ***** válasza:

SPORTOLNI. Azelőtt heti 2x jártam aerobikra, 1x squasholni. Most 20 kiló súlyfeleslegem van, egy ideig tudtam baba-mama tornára járni, de már túl nagyok hozzá a gyerekek.

Napközben nincs hova tenni a még otthon lévő csajszit, délután meg sokszor a nagyobb gyerkőc barátainál vagyunk, apa is csak este jön haza és ha végre otthon van mindenki, akkor a fenének van kedve elmenni otthonról. :(

2013. jan. 30. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!