Gyerekszoba nálatok milyen színű?
Figyelt kérdés
Nagyon gondolkodunk a zöld színbe, csak félek hogy nagy felületen túl erős lesz. Szerintetek?2013. jan. 27. 19:53
2/21 anonim válasza:
Két gyerekszoba van nálunk, az egyik halvány narancssárga, a másik halvány zöld. Mindkettő tök jó. :)
3/21 frászkarikaborsó válasza:
kávébarna, de szívem szerint én is zöldre festettem volna, csak amikor csináltuk még nem volt biztos hogy össze fog jönni egyáltalán a baba, és olyat akartunk ami nem kifejezetten gyerekszínű.
4/21 anonim válasza:
Én nem szeretem a színes gyerekszobákat. Nálunk fehér és teljesen jó.
5/21 A kérdező kommentje:
És esetleg emlékeztek a festékmárkára és a szín nevére? Nagyon köszönöm!
2013. jan. 27. 20:01
6/21 anonim válasza:
Halvány zöld volt 2,5 éves koráig, akkor új szobát kapott és sárgára kérte. Úgyhogy most napsárga. :-) Amúgy a zöldnek is van több árnyalata, lehet rá bordűrt rakni, vagy két színűre (világosabb-sötétebb) festeni. Vagy faliképet, dekort, stb. felrakni, ami tetszik. Miért érzed erősnek?
7/21 A kérdező kommentje:
Polifarbe festéket ajánlották azon belül a moha tetszik, kis felületen láttuk csak, de ugye az nem egy halvány zöld.
2013. jan. 27. 20:08
8/21 anonim válasza:
felül zöld olyan pisztácia zöldalma keveréke,van egy bordür,és alatta nagyon szép levendula kék,magas a szoba így nagyon szépen elválasztja,nagyon vidám :)
9/21 anonim válasza:
igen pontosan az a moha és a levendula,ezt a festéket választottuk,nagyon szép lett ez a két szín együtt :9(előző)
10/21 anonim válasza:
A mi gyerekszobánk,almazöld lett,a világosabb árnyalata.
Nekünk nagyon tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!