Mekkora a gyerekszoba nálatok és mivel van berendezve?
nem vagyok már kisgyerek:
Viszonylag elég nagy szobám van.. Bútorok,ágyak vannak benn..
13 éves vagyok és lány és egy gyerek lakik benn
sárga a fal.
és egy 4 polcos elem egy 6 polcos elem és két oldalon két polc.
be van polcozva az ajtó felett is a hely igy nagyon takarékos.
kicsi a szoba - lakótelep- de a szekrényt órmotlannak tartom a polcokkal szellős viszont igy mindig rendnek kell lennie rajtuk.
12 nm. Mindkét gyerekszoba. Egyikben egy 3 éves fiú másikban egy 1 éves lány. Igazából túl sok minden nincs a szobájukban (ágy, pelenkázó, egy gardrób meg egy komód a kicsijében)falon polcok de azok ugye nem foglalnak helyet. egy ágy, egy komód, egy ruhás polcos a nagyéban.
(függöny és ágyelő szőnyeg meg falvédő is van de ezek se foglalnak helyet)
Tervezem őket összeköltöztetni, úgy meg már kicsi lesz nekik egy szoba...úgyhogy nem tudom mi a megoldás:)
kb 7 nm. Kislányom 17 hós, egyedül van. Nincs még tesó..
Van egy rácsos kiságy, pelenkázóval, két szekrény. Hely nem nagyon marad játszani, a nappaliban vagyunk egész nap..
Szia!
Kisfiaim 2 és 6 évesek.
Emeletes ágyuk van,2 komód a ruháknak,3 ikea-s Trofast szekrény a játékoknak,egy plafonig érő szekrény könyveknek,játékoknak,és egy falra szerelhető könyvespolc.
Nem tudom mennyi a m2,de még bőven elfér bele majd jövőre egy íróasztal a nagyobb fiamnak,ha megy suliba.
A kisfiam szobája 5*5 méteres. Berendezése: kiságy, pelenkázó, szekrény a párásítónak, 2 polc a játékoknak, egy akasztós szekrény, egy nagy kétajtós szekrény, 2 fotel és egy kanapéágy.
Kistesó most várjuk, az Ő szobája is ugyan ekkora.
De mi soha nem vagyunk a szobában, csak aludni megyünk be. A nappaliban éljük az életünket, az kb 60 nm-es.
A gyerekeim 8 és 3,5 évesek,fiú-lány páros.1,5 szobánk van,a nyáron cseréltünk velük szobát.A kicsi 11 nm ez most a mi hálónk.A nagyobb 22 nm ez gyakorlatilag nappali-gyerekszoba.Nappalibútor+olyan komódok amik sarokba is helyezhetőek.Ezeken vannak a játékok,ill. a ruháik is.Itt van az íróasztal a géppel is.Ja és egy TV+könyvszekrény kombináció.Két egyforma párnás kanapéágyon alszanak.
Jó nagy nekik a tér játszani,egymástól távolabb alszanak mit a kisszobában,és ha el vannak pakolva a játékok,és ágyneműk akkor a vendégeknek (és nekünk is)nappaliként funkcionál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!