Aranyere lehet egy 2éves kislánynak?
Figyelt kérdés
Tegnapelött kaki után láttam neki pici bogyócskát ami megnyomva nem fájt neki.Következő peluscserére el is tűnt.Nem kakilt keményet.Ma ùjra előjött majd ùjra elmùlt de most keményebb volt a kaki is.Nemtudom hogy ez az e egyátalán.Még a borsonál is kisebb méretű.Volt valakinél hasonló?Bocsi a kifejezésekért de máshogy nemtudtam megfogalmazni:-)
Előre is köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 25. 16:55
1/3 anonim válasza:
Ha erőlködik a székelésné, vagy kemény a széklete akkor igen. Kérdezd meg a gyermek orvost vagy a védőnőt, hogy mi a teendő.
2/3 anonim válasza:
igen,létezik nálunk is rokon gyereknek volt ilyen hogy később mi lett nem tudom!ők voltak gyerekorvosnál vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!