Hőemelkedés/láz ingadozása, étvágytalanság? Valakinek volt már ilyen?
A lányom 16hónapos lesz. Másfél hete kezdett el taknyosodni, az már úgy-ahogy elmúlt neki, de már 5napja lázas és egyszerűen semmit nem hajlandó enni. Már teljesen ki vagyok idegileg, pedig a kedvenceit főzöm neki, de sem a főtt étel sem édesség, sem gyümölcs, se nasi nem kell neki, szóval tényleg alig eszik valamit, csak szopizik. A legjobban a hőmérséklet ingadozása aggaszt. Délelőtt általában csak hőemelkedése van(37,5-38 közötti) a délutáni alvás után viszont minden nap felmegy neki 38,7-39re. Voltunk ma orvosnál, meghallgatta a tüdejét, megnézte a torkát, fülét de semmit nem látott/hallott. Azt mondta, hogy lehet valami lappang benne, de most semmit nem lát. Én a fogaira gyanakodtam. Egyébként nagyon jó evő, nem válogatós gyerek. Nagyon vidám természetű, de mióta lázas csak én létezek számára, egész nap az ölemben akar lenni, egy lépést sem tudok tenni nélküle. Játszani nincs kedve, az ölemben ül és nézi a mesét, ha leteszem sír. Ha leteszem, hogy játszunk akkor csak úgy játszik, ha az ölemben ül. Nagyon szeret aludni, de mostanában még jobban. Már van 12foga, de eddig egyiknél sem voltak nagy problémái.
Volt valakinek hasonló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!