étvágytalan gyereknek hogy hozzátok meg az étvágyát?
Szia, az én fiam is rossz evő volt - bár ő kissé vérszegény is. Két dolog segített: vasat kellett szednie, már attól is jelentősen javult az étvágya. A másik tippet itt kaptam és az még jobban bevált: danone actimel (az enyém az epreset imádja), az elején egy felet ivott meg - ma már 2 évesen addig inná míg előtte van (max kettőt adok neki egy nap). Azóta nincs panasz az étvágyára, bár itthon jóval válogatósabb mint a bölcsiben és vékony de izmos kisfiú (apukájára hasonlít) - gurulni nem fog :).
Minden jót nektek!
Szia!
Nálunk a Marslakócskák segítettek:) Előtte vitamin sziruppal próbálkoztam, de azt nem szerette, ezt viszont elszopogatta és az étvágya is megjött.
Hát a hatásmechanizmusát nem ismerem az actimelnek. Tízóraira kapta eleinte - kezdetben max gyümit vagy kekszet ha evett hozzá. Most a bölcsi miatt felborult ez és uzsira adja neki apukája itthon, de majdhogynem a vasszöget is megenné mellé és vacsorázik is rendesen. Ezenkívül sokat eszik ebédre (kivéve ha nem szeretem dolgot adnak), megissza a tízórai gyümilevet és reggelire a kakaót/tejeskávét/karamellt + eszik hozzá pár falat szilárdat. Itthon sem egy nagyevő reggel...
Ő sem akarta megkóstolni eleinte és nem is erőltettem, de akkor már szívesen és ügyesen ivott szívószállal. Kipróbáltam, hogy picit kiszakítottam a tetején a zárófóliát és szívószálat szúrtam bele - így egyedül is tudta inni. Azóta szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!