Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » étvágytalan gyereknek hogy...

étvágytalan gyereknek hogy hozzátok meg az étvágyát?

Figyelt kérdés
pl a béres csepp menyibe kerül? van természetes gyógymód? 1.5 éves

2012. jún. 7. 19:58
 1/9 anonim ***** válasza:
adj neki finom kaját ;)
2012. jún. 7. 20:06
 2/9 A kérdező kommentje:
mindig finom kaját adok neki de mégsem kell neki
2012. jún. 7. 20:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ő nem tartja annak. Egyébként a lényeg hogy semmit ne erőltess, mert több kárt okozol. Beszélj az orvosoddal, hátha van erre valami csodaszer.
2012. jún. 7. 20:12
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi
2012. jún. 7. 20:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia, az én fiam is rossz evő volt - bár ő kissé vérszegény is. Két dolog segített: vasat kellett szednie, már attól is jelentősen javult az étvágya. A másik tippet itt kaptam és az még jobban bevált: danone actimel (az enyém az epreset imádja), az elején egy felet ivott meg - ma már 2 évesen addig inná míg előtte van (max kettőt adok neki egy nap). Azóta nincs panasz az étvágyára, bár itthon jóval válogatósabb mint a bölcsiben és vékony de izmos kisfiú (apukájára hasonlít) - gurulni nem fog :).

Minden jót nektek!

2012. jún. 7. 20:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Off. A danone actimel hogy befolyasolja azt, h tobbet egyen? Reggel, vagy mikor adod neki? Bocsi azoffert, de nalunk is rossz evo a fiucska, es erdekel.
2012. jún. 7. 22:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is kotnyeleskedem egy kicsit, mert nekem is rossz evő lett a nagy fiam, viszont ő annyira nem próbál ki semmit, hogy esélyem sincs se vitamint adni, se actimelt, mert NEM kóstolja meg... :(
2012. jún. 8. 13:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk a Marslakócskák segítettek:) Előtte vitamin sziruppal próbálkoztam, de azt nem szerette, ezt viszont elszopogatta és az étvágya is megjött.

2012. jún. 8. 16:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát a hatásmechanizmusát nem ismerem az actimelnek. Tízóraira kapta eleinte - kezdetben max gyümit vagy kekszet ha evett hozzá. Most a bölcsi miatt felborult ez és uzsira adja neki apukája itthon, de majdhogynem a vasszöget is megenné mellé és vacsorázik is rendesen. Ezenkívül sokat eszik ebédre (kivéve ha nem szeretem dolgot adnak), megissza a tízórai gyümilevet és reggelire a kakaót/tejeskávét/karamellt + eszik hozzá pár falat szilárdat. Itthon sem egy nagyevő reggel...

Ő sem akarta megkóstolni eleinte és nem is erőltettem, de akkor már szívesen és ügyesen ivott szívószállal. Kipróbáltam, hogy picit kiszakítottam a tetején a zárófóliát és szívószálat szúrtam bele - így egyedül is tudta inni. Azóta szereti.

2012. jún. 8. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!