Heti hányszor szeretkeztek a férjetekkel párotokkal? és hány gyerek van?
Heti 3-4 alkalommal
van egy 5 éves lányunk és egy 2 éves fiunk.
A minősége nem változott sőt jobb lett, legalább is nekem tuti, jobban élvezem, mint a gyerekek előtt, pedig akkor meg még többet szexeltünk. :))
nálunk ez nagyon változó van hogy heti 1x,de van hogy 3-4 x
a gyerek 2,5 éves
a minősége nem változott(császáros voltam)
Igaza van aki írja hogy nem egyforma az igénye a különböző korosztályoknak,nincs ebbe semmi különös.
Mikor fiatalabbak voltunk,a kapcsolatunk elején minden nap volt szex,volt mikor többször is naponta.Ma már más rohanunk,munka,napi feladatok,a gyerek..mire vége a napnak nem mindig marad energia..:)meg sokszor apa hamarabb elalszik,mint a gyerek,sokszor nincs szivem felkelteni
23.
Lehet, érdemes lenne megműttetni magad. Vannak helyreállító műtétek, és akkor minden olyan lenne, mint új korában.
Na, akkor én most megbontom a rendet :)
Nálunk most éppen szünet van, mégpedig miattam.
Idén talán csak 1x szexeltünk még, mert egyszerűen nincs kedvem hozzá.
Igaz, a szilvesztert, pontosabban az éjfélt az ágyban töltöttük, szívták is a vérünket miatta a barátaink, akikkel voltunk :))))
Szóval nincs kedvem a szexhez és sajnos nem is tudom pontosan, hogy miért. Vagyis nagyjából, mert úgy érzem, hogy rettenetesen elhanyagol a párom, mostanában alig beszélgetünk és nem töltünk egymással minőségi időt.
Mivel úgy látom, hogy neki jó így, és mert már belefáradtam, hogy mindig csak én teperek a kapcsolatunkért, ezért már nem is próbálkozom jobbá tenni, inkább különvonulok esténként, hadd nézze nyugodtan a sportcsatornát...
Néha bepróbálkozik, akkor elhajtom, de előbb-utóbb csak rájön majd, amiről már évek óta papolok, hogy a kapcsolatok nem így működnek, ahogy most csináljuk.
Amúgy 2 gyerekünk van és átlag heti 2x vagyunk együtt.
Heti 4-5 alkalommal.De van hogy naponta többször is.
Van egy 4 eves fiunk es egy 2 eves lanyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!