borzasztó ritkán..2 hónapja született a kisfiam,már van egy 3 éves lányom is.elvagyok szex nélkül,de néha csináljuk mert a férjemnek igénye van rá természetesen..én megértem,és nem akarom hogy rámenjen a házasságom,ezért szexelünk nagy ritkán de nekem nem esik jól,de nem szólok kövezzetek meg nem izgat,!
2013. jan. 23. 20:17
22/40 anonim válasza:
Kedves 21-es! Hogy érted, hogy nem izgat? Nem hoz lázba a saját férjed?:( Ezt ne vedd magadra, de én annyira le vagyok döbbenve az ehhez hasonló hozzászólásokon...Tudom, nem a legfontosabb dolog a szex, de azért valahol valljuk be fontos. Ez mindig így volt köztetek? Mármint, hogy Téged nem izgatott a férjed?
2013. jan. 23. 20:21
23/40 anonim válasza:
nem úgy értettem :) hanem a beszólás nem izgat,.
szeretem a férjem meg minden de nem a lételemem a szex,
ráadásul sajnos eléggé száraz vagyok mindig is az voltam sokszor van gyulladásom amit kezeltettem is,de nem használ,volt hogy neki is kijött vmi én miattam,na ezért nincs kedvem,de megoldjuk máshogy,csak ne dugja be :)
és igen van 2 szép gyerekem és ők igazi szerelem gyerekek de a szülés megváltoztatott már nem vagyok olyan mint előtte odalenn,most meg pláne nem,olyan tág lettem hogy alig érzem őt.. :(
2013. jan. 23. 20:27
24/40 anonim válasza:
én tökre megértem akinek nem élete értelme a szex vagy nincs ott az első 2-3 legfontosabb dologban Azontúl hogy én nem vagyok ilyen de teljesen megértem ha vki igen mert nem vagyunk egyformák. Inkább az az érdekes az életben vagy inkább a nehéz hogy olyan partnerek találjanak egymásra akiknek hasonló az igényük stb...
2013. jan. 23. 20:41
25/40 anonim válasza:
kedves 20-as! nem mindenkit áldott meg a jóisten egyforma szexuális éhséggel! a korral ez a legkevésbé sem függ össze. biztos van olyan 50 éves is, aki igényli napi szinten, és vagyunk mi is, akiknek huszon évesen a havi 1 is kielégíti a vágyait.
2013. jan. 23. 20:44
26/40 A kérdező kommentje:
igen de a sex hiánya nem befolyásolja a kapcsolatodat?
2013. jan. 23. 20:47
27/40 anonim válasza:
Kedves Zsófia én csak azért kérdeztem mert Te legalább úgy válaszoltál, mintha Te is kevesellnéd a havi 1-2 alkalmat ami van. Ezt ebből szűrtem le:
" Mi lesz még később????????"
Nekem legalábbis ez annyit jelentett, hogy Te elégedetlen vagy. De én kérek elnézést ha nem.
2013. jan. 23. 20:50
28/40 anonim válasza:
Heti 1 a minimum, de az nagyon ritka. Az átlag heti 3-4, jobb heteken akár 7x is. :)
6 éves és 8 hónapos fiúk anyukája
2013. jan. 23. 21:00
29/40 anonim válasza:
Heti 4-5 alkalom, ha szabadnaposok vagyunk van hogy naponta többször is :) Baba még nincs (sajnos)
2013. jan. 23. 21:04
30/40 anonim válasza:
nem hiányzik több, csak tisztában vagyok vele, hogy ez az átlaghoz képest kevés. (egy kis önirónia ). egyébként semmilyen hatással nincs a kapcsolatunkra, mivel egyforma libidóval rendelkezünk. ugyan ilyen elven, én heti 3 tábla tejkrémes milkára tartok igényt, másnak viszont elég a havi 1 is,mert jobban szereti az ananászkonzervet. hülye példa, mégis ilyen egyszerû. egyszerűen nincs többre igény.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!