Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitől kaphat egy 5 éves...

Mitől kaphat egy 5 éves kislány Húsevő baktériumot a száján?

Figyelt kérdés
A párom előző házasságából 2 gyermek született ,egy kisfiú(3)és egy kislány(5).Két hetente vannak itt 1napot. A kislány még mindig cumizik ,vagyis már leszoktatóban van"állítólag"de néha néha vissza adja neki az anyja . A lány szája alatt az álláig húsevő baktérium támadta meg (orvos állapította meg).A volt feleség kitalálta h nálunk kapja el a gyerek,és hogy a higiénia miatt. Kérdezem én akkor a kisfiúnak nem kellett volna elkapnia? Mosogatógéppel mosogatok azt is hetente takarítom 65 % os forró vízzel.Nem lehet hogy a cumitól kapja el a gyerek?és azért tér vissza mindíg mert oda-oda adja neki néha napján ?mikor itt vannak és alszik akkor szoktam látni hogy a cumi a szájában de közben folyik a nyála és (bebüdösödik a szája is meg a cumi is ) :/ Nem vagyok az anyja de szerintem érdemes lenne más felé körbe nézni nem nálunk .Ja és van egy kiscicájuk ami semmi oltást nem kapott,benti macska ,és dögönyészik utána meg a szájukban turkálnak .szerintetek?
2013. jan. 23. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát a cumi valoban nem tul higiéniás,és ennyi idősen nem is kell neki.
2013. jan. 23. 14:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát egy 5 éves kislánynak már valóban nem kellene cumi.Nem vagytok jóban az exfeleséggel?Gondolom ezért talál ki ilyen dolgokat.Az hogy honnan kapta most már tök mindegy,szegény gyereknek elég baj.Ha meg rosszban vagytok úgyis Téged fog hibáztatni.A cumi és az oltatlan macska sem jó.Én mondjuk nem tartanék macskát a lakásban,a szőr miatt sem.
2013. jan. 23. 15:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen ,nem vagyunk jóban az ex feleséggel ,azt akarja elérni hogy a párom ne láthassa a gyerekeket,de gyerek tartást azt fizesse. :( mi is mondtuk neki h a gyerekek miatt se legyen a macska bent ,de nem foglalkozik vele.Az se érdekli h a gyerek kézmosás nélkül bekapja a kezét meg h össze vissza kakik az ágy alá és ha nem veszi észre akkor az ott van X ideig ...
2013. jan. 23. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok.Ezt úgy érted hogy a macska odasz@rik az ágy alá és x ideig ott van?Hát elég elvetemült nő lehet,ez már fujj.A macskák súlyos betegségek terjesztői.Akkor miért nem léptek az ügyben?Azért ez már a gyerekek veszélyeztetése.Most olvasom hogy mindig visszatér a probléma?Szegény gyerekek.
2013. jan. 24. 08:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Voltunk már gyámhivatalban ,de semmi bizakodót nem mondtak .Sajnos igen ilyen igénytelen. A konyhába cigizik ,miközben főz.A gyógyszerek is az ablakban vannak,ahol elérik a gyerekek,meg a nap is süti egész nyáron .Na meg ilyenkor a fűtés...
2013. jan. 24. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!