Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nálatok mikor lesz a bölcsis...

Nálatok mikor lesz a bölcsis farsang? Az oviban holnap lesz, de a bölcsisről még mélyen hallgatnak. A gondozónők sem tudják.

Figyelt kérdés
És minek öltöztetitek kisfiatokat/lányotokat?
2013. jan. 23. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Február 5-én Az én kisfiam Tűzoltó sam rajongó, ez tetszene is neki, úgyhogy dolgozhatok rajta. Most még csak gondolkodom a jelmez variációkon, mert szeretném magam elkészíteni. Egy mÁsik ötletem van a tigris, merthogy most egy plüss tigris az alvópajtása.
2013. jan. 23. 21:45
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Mindkét ötlet aranyos, jó munkáé hozzá! :)

Nekem semmi ötletem. :(

2013. jan. 23. 22:17
 3/4 anonim ***** válasza:

1-es vagyok. Nincs kedvenc állata, lehetne az, ha megmondod, talán segíthetek ötletelni pl: a tigrisre azt találtam ki, hogy narancsszínű pólót és harisnyát adok rá, és fekete textilfilccel csinálok mindkettőre csíkokat.

Tűzoltó Sam: sötétkék pólóra varrok ezüst díszgombokat, fekete szalagból övet. Veszek sárga harisnyát és kartont, utóbbiból csinálok sisakot. Piros harisnyának levágom a két szárát, kitömöm vattával, összevarrom, és az egyik végét csúcsosra csavarom, majd körbetekerem ezüst vagy fekete ragasztószalaggal.

Eddig szép és jó, de ma kezdtem utánajárni. Eddig két helyen kérdeztem meg, egyszínű sárga és piros harisnyát nem tartanak. :-(

Megvan az ötlet, megterveztem a kivitelezést, erre az alapanyagon bukom el :-( Én is agyalok még.

2013. jan. 24. 20:50
 4/4 anonim ***** válasza:
1-es vagyok újfent. Ma zártam rövidre a kérdést. Nagyon szerettem volna magam készíteni, de sehol a sárga és a piros harisnya, a LIDL-ben meg akciósak a jelmezek. Elmentünk a iammal, és vettünk neki egyet. Igaz kicsit nagy neki, de majd felvarrom a kabát meg a ndrág végét, így nekem is lesz benne munkám. Most már csak azért görcsölök, nehogy lebetegedjen addigra. Nem az a fontos, hogy ne menjen kárba a jelmez, mert abban akár itthon is szaladgálhat, meg eltehetem az oviba is, de szegény lemaradt a Mikulásról, a fotózásról, és a Karácsonyról is a bölcsiben, betegség miatt.
2013. jan. 25. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!