Nálatok mikor lesz a bölcsis farsang? Az oviban holnap lesz, de a bölcsisről még mélyen hallgatnak. A gondozónők sem tudják.
Köszönöm a választ! Mindkét ötlet aranyos, jó munkáé hozzá! :)
Nekem semmi ötletem. :(
1-es vagyok. Nincs kedvenc állata, lehetne az, ha megmondod, talán segíthetek ötletelni pl: a tigrisre azt találtam ki, hogy narancsszínű pólót és harisnyát adok rá, és fekete textilfilccel csinálok mindkettőre csíkokat.
Tűzoltó Sam: sötétkék pólóra varrok ezüst díszgombokat, fekete szalagból övet. Veszek sárga harisnyát és kartont, utóbbiból csinálok sisakot. Piros harisnyának levágom a két szárát, kitömöm vattával, összevarrom, és az egyik végét csúcsosra csavarom, majd körbetekerem ezüst vagy fekete ragasztószalaggal.
Eddig szép és jó, de ma kezdtem utánajárni. Eddig két helyen kérdeztem meg, egyszínű sárga és piros harisnyát nem tartanak. :-(
Megvan az ötlet, megterveztem a kivitelezést, erre az alapanyagon bukom el :-( Én is agyalok még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!