Farsang! Ti ellenáltok a "pókember akarok lenni" kérésnek?
Kiráz a hideg ettől a pókember/batman jelenségtől. Hogy minden évben majd minden fiú ebbe a két jelmezbe bújik.
Az első három év ovis farsangján gond nélkül tudtam jobb irányba befolyásolni a fiamat, így volt szakács, pandamaci, hadvezér. De idén pókember akar lenni ő is, mint az összes többi fiú...
Pedig nem is látott még pókember mesét, itthon nincs is semmi pókember, csak hát az ovistársak nagy hatással vannak rá is.
Tudom, hogy a farsang róla szól. Neki kell a jelmezt felvenni, neki kell benne jóléreznie magát...de nehezemre esik mégis teljesíteni ezt a kívánságot.
Ti mit tesztek vagy tennétek a helyemben?
A fiamnak is ez a mániája, és én is szeretném más irányba terelni:D Igaz, ő még csak kiscsoportos, de nem akarom, hogy 5 másik kisfiúval egyformán nézzenek ki.
Turkáltam neki tűzoltókabátot 150Ft-ért, és kapott karácsonyra felszerelést hozzá, próbálom rávenni, hogy legyen az:D Mindennap nézünk Sam a tűzoltót, meg olvasunk tűzoltós meséket, és felajánlottam már neki, hogy elviheti a porszívócsövet is magával tüzet oltani:D Egyelőre még nem jártam sikerrel, de remélem fogok:D
Pont tegnap beszéltük az apjával, hogy majd valami kis csalással rávesszük, hogy elálljon a pókembertől, de még nincs ötletem, hogy mivel:D
Nálunk meg minden kislány királylány meg hercegnő akar lenni. Szerencsére az enyém pillangó akar lenni :) De ha királylány akarna, hát akkor ő lenne a 12. királylány, én engednék neki. Nem jó, ha lógó orral, és a szülők "akaratának engedve" megy a farsangra.
Nálunk anno meg mindenki boszorkány volt, mert azt a jelmezt könnyű volt összeállítani a nagymamák fekete ruháiból az én időmben :)
32 éves vagyok, a mi időnkben nem volt két egyforma jelmez...
Azért zavar a pókember, mert igazából nem ő akarja ezt, hiszen nem is ismeri, csak az ovistársai cuccain látja és az ovistársai akarnak azok lenni és ő nekik akar megfelelni. Ha ő lenne pókember mániás és tényleg tudnám, hogy az ő ötlete, akkor rendben lenne és partner lennék.
De így?
Nehéz ügy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!